2012-10-30 14:42:20
Φωτογραφία για Έρχονται ανατροπές στις τηλεπικοινωνίες
Ποιο είναι το επόμενο βήμα μετά την στρατηγική συνεργασία της Wind με τον όμιλο Π.Γερμανού, στο κομμάτι του retail

Σε συνολική αλλαγή του τηλεπικοινωνιακού κλάδου στην Ελλάδα οδηγούν οι τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο. Πρώτα ήταν η ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας της Wind με τον όμιλο Π.Γερμανού, στο κομμάτι του retail, το οποίο, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Voria.gr, δεν ήταν παρά ένα πρώτο βήμα. Το επόμενο, αναφορικά με το συγκεκριμένο project, θα έχει να κάνει με την μετοχική συνεργασία των δύο η οποία κάποια στιγμή και σε ένα εύλογο βάθος χρόνου (και πάντως όχι πέραν της τετραετίας) θα καταλήξει σε εξαγορά – αν το επιθυμεί – της Wind από τον κ. Γερμανό.

Το δεύτερο βήμα έχει να κάνει και πάλι με την Wind. Αυτή τη φορά, η εταιρία, όπως ανακοινώθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, προχωρά στην εξαγορά του κλάδου της σταθερής τηλεφωνίας της Forthnet. Κι αυτό το project, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα έχει θετική κατάληξη και όπως είναι φυσικό, κινητοποιεί τις δυνάμεις της αγοράς, που θα σπεύσουν να πάρουν τα μέτρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν Vodafone και Wind είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο μιας μεταξύ τους στρατηγικής συμμαχίας, ενώ και η Cosmote παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις…Πηγή: voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ