2012-10-30 14:35:01
Φωτογραφία για Χαλάει ξανά ο καιρός - Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Συνεχίζεται η κακοκαιρία, αφού σήμερα Τρίτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις στην Αττική και βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη, 8α σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου μέχρι το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 18 βαθμούς κελσίου και στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ αναμένονται καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου τα φαινόμενα αρχικά θα είναι τοπικά ισχυρά, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν και αργότερα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 11 έως 21 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, ενώ θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη, όπου τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αλλά αργότερα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και σταδιακά θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 23 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ