2012-10-30 11:33:05
Φωτογραφία για Ζέτα Μακρυπούλια Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη
Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην «Ελένη» ανήμερα των γενεθλίων της παρουσιάστριας του Alpha, και συζήτησαν για την απιστία, τη ζωή της ηθοποιού πριν γνωρίσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και το Dancing With The Stars.

Την προηγούμενη σεζόν η Ζέτα Μακρυπούλια απουσίαζε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και αναφέρθηκε στην ξεκούραστη αυτή περίοδο της ζωής της:"Δεν ξεκίνησα με το σκεπτικό να μην κάνω τίποτα αλλά να κάνω λίγα πράγματα. Μήνα με το μήνα, άρχισαν να ακυρώνονται πράγματα και όταν, κοντά στα Χριστούγεννα, κατάλαβα ότι δε θα γίνει η ταινία, πέρασα όλη τη χρονιά πολύ ήρεμη. Έπαθα κάτι φρίκες που ήθελα να βρω μια δουλειά να κάνω, αλλά εντάξει, ήταν ωραία».

Για τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Άργησα πάρα πολύ να δω πως είναι να διασκεδάζεις με φίλους. Πάντα ήμουν σε μεγάλες σχέσεις, δεν είχα δικές μου παρέες. Βγαίναμε μεν έξω αλλά με τις παρέες συντρόφων
. Απέκτησα δικό μου κύκλο όταν ξεκίνησα το θέατρο. Τότε άρχισα να βγαίνω με τους φίλους μου και να κάνω τρέλες. Το έζησα σε μεγαλύτερη ηλικία, όχι στα 18. (…) Το είχα και ανάγκη αυτό, να ζήσω λίγο ελεύθερη και με φίλους. Αυτό που δεν έκανα στα 18 δηλαδή. Αυτή η ανάγκη τώρα διαφοροποιήθηκε, τους έχω μεν ανάγκη απλά δεν υπάρχει το καθημερινό που υπήρχε παλιά. Μόνο που δεν κοιμόμασταν όλοι μαζί να καταλάβεις. Ήμασταν όλη μέρα μαζί».

Τώρα που βρίσκεται σε σχέση της λείπουν όλα αυτά; «Όταν είσαι κάπου που ζεις καλά, δεν έχεις ανάγκη για άλλα πράγματα».

Πώς ήταν η στιγμή που γνώρισε τους φίλους της στον σύντροφό της; «Πάντα έχεις ένα άγχος για το αν θα ταιριάξει ή θα χαλάσει αυτό που ζεις. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν είχαμε πολλά προβλήματα. (…) Μ’ αρέσει επίσης να τα διαχωρίζω λίγο αυτά, όταν αποφασίζω να δω τους φίλους μου να ‘μαι λίγο πιο μόνη μου και καμια φορά και όλοι μαζί».

Για την απιστία που συγχώρησε στο παρελθόν: «Δεν με έβγαλε σε καλό. Επίσης προσπαθείς μετά μόνος σου, ενώ έχεις φάει την απιστία, να το ξεπεράσεις και να το δουλέψεις μέσα στο ίδιο σου το κεφάλι. Προσπαθείς να το καταπιείς και να μην το αναφέρεις ποτέ ξανά -που είναι και δύσκολο. Και για ποιο λόγο να το κάνω αυτό; Δεν κατάλαβα! Εγώ είμαι πιστή;».

Σκέφτεται ποτέ μήπως ο σύντροφός της της κρύβει κάτι; «Στη διαδικασία να ζηλέψω θα μπω αλλά δε θα τρελαθώ κιόλας. Είμαι λίγο με τα φεγγάρια μου, κάποιες φορές κάνω σενάρια και κάποιες όχι. Μέσα απ’την ψυχανάλυση όμως έχω καταλάβει ποια είναι τα προβλήματά μου και προσπαθώ μόνη μου να το βγάλω απ’το μυαλό μου».

Για την πρεμιέρα του Dancing With The Stars: «Λέμε για 11 (Νοεμβρίου). Βέβαια, η Άση (Μπήλιου) είπε ότι δεν είναι καλή ημερομηνία αν μας βλέπει κάποιος απ’το κανάλι. Αργήσαμε λίγο, βέβαια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ήταν διάφορα θέματα που μας έκαναν να το αναβάλλουμε».
yupiii
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ