2012-10-30 08:52:10
Φωτογραφία για Πάνω από πέντε εκατομμύρια χάνει ο ΠΑΟΚ από την Ευρώπη
Η βαριά τιμωρία της UEFA για τα επεισόδια με την Ραπίντ Βιέννης, σε συνδυασμό με την απογοητευτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ μέσα στην Βιέννη που έφερε τον πρόωρο αποκλεισμό, είχε ως αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος» να χάσει ένα ποσό που ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πέρασε στην εποχή Σαββίδη και πλέον να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, ωστόσο ένα ποσό που ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όπως τόνισε και ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Θεσσαλονίκη, τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να δαπανηθούν για μία μεταγραφή.

Τότε όμως δεν υπήρχε η εκδίκαση της έφεσης. Πλέον το ποσό ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της UEFA, να μείνει ως έχει η τιμωρία που επιβλήθηκε στον «Δικέφαλο» για τα όσα συνέβησαν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ραπίντ Βιέννης.


Τα επεισόδια στον συγκεκριμένο αγώνα, σε συνδυασμό με την απογοητευτική εμφάνιση στον επαναληπτικό που στοίχισε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να χάσει ένα ποσό που ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Θεωρείται δεδομένο πως αν ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στους ομίλους, θα έβαζε το ποσό των πέντε εκ. Ευρώ, (σε περίπτωση πρόκρισης στους «32» το ποσό θα αυξανόταν). Τα χρήματα αυτά χάθηκαν μετά την εφιαλτική βραδιά του ΠΑΟΚ στην Βιέννη και την ήττα με 3-0.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα χάσει εισπράξεις και από την επόμενη χρονιά, καθώς τα πρώτα τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ