2012-10-29 21:45:22
Φωτογραφία για ΧΑΜΕΝΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ... ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
Ο Ολυμπιακός μετά από 8 αγωνιστικές έχασε βαθμούς αλλά όχι και τον αγώνα με τον Άρη που ήρθε ισόπαλος 2-2 στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άρης προηγήθηκε δύο φορές με τους Παπαστεριανό (7’) και Αγκάνθο (81’), όμως οι Αμπντούν (9’) με πέναλτι και Χολέμπας (82’) έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια.

«Μοιραίος» του Ολυμπιακού μπορεί να χαρακτηριστεί ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σπατάλησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν με δέκα λόγω αποβολής του Ψυχογιού (81’).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επεφύλασε εκπλήξεις ρίχνοντας στη «μάχη» του «Κλ. Βικελίδης» τον Ανδρέα Τάτο και αφήνοντας εκτός τον Γκρέκο. Ο Κάρολ ήταν στο τέρμα, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και οι Μανωλάς - Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Μοντέστο, Τάτος και Μανιάτης ήταν στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μασάντο με τον Αμπντούν πλαισίωσαν τον Μήτρογλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Αγκάνθο, έκανε μια πενηντάρα μπαλιά και ο Παπαστεριανός, άγγιξε απλά την μπάλα στέλνοντάς τη στα δίχτυα του Κάρολ. Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, ο οποίος αμέσως κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του είσοδο στην περιοχή των Αρειανών κέρδισε πέναλτι.


Ο Μασάντο σούταρε, ο Ψυχογιός βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Αμπντούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Από εκεί και πέρα και παρά το γεγονός πως ο Άρης δεν κλείστηκε στα καρέ του, οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν τα μέτρα τους στον αγωνιστικό χώρο, όμως έλειψε η τελική πάσα, η οποία θα έφερνε τον Μήτρογλου ή κάποιον άλλοπαίκτης του Ολυμπιακού σε θέση βολής. Έτσι, οι δύο ομάδες έφυγαν με το 1-1 για τα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος είχε μόνο ένα σκηνικό... Ο Άρης κλεισμένος στα καρέ του, περίμενε τον Ολυμπιακό και έψαχνε την κόντρα για να κάνει την «ζημιά». Από την άλλη πλευρά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Με τον Αμπντούν να προσπαθεί να τα βάλει με... όλους και τον Μήτρογλου να χάνει το… άχαστο, ο Άρης πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός σε κενή εστία έβαλε τον Άρη στη θέση του οδηγού, αλλά πριν καλά καλά κοπάσουν τα πανηγύρια ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Χολέμπας και έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τους ερυθρόλευκους να πιέζουν για τα καλά τον Άρη, όμως οι «κίτρινοι» είχαν απαντήσεις σε κάθε ευκαιρία και φυσικά είχαν και τύχη όταν ο Μήτρογλου σε κενή εστία, δεν μπόρεσε για άλλη μια φορά να σκοράρει.

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός (82’ Ασλανίδης), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης (64’ Γκέσιος), Γιαννιώτας, Αγκάνθο (87’ Νταμαρλής).

Στον πάγκο: Διούδης, Γιαννίτσης, Καπετάνος, Σουνάς.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδη (81’ Πάντελιτς), Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέβας, Μοδέστο (68’ Λυκογιάννης), Μανιάτη, Τάτο (68’ Γκρέκο), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ντιακιτέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Too big to handle
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Too big to handle
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ