2012-10-29 18:49:01
Φωτογραφία για Τέλος από τον Πανθρακικό ο Σάββας Παντελίδης
Παρελθόν από τον Πανθρακικό αναμένεται να αποτελέσει κι επίσημα την Δευτέρα ο Σάββας Παντελίδης. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1 το Σάββατο το απόγευμα, ο Σάββας Παντελίδης θεωρείται παρελθόν από τον Πανθρακικό.

Ο έμπειρος τεχνικός έθεσε ουσιαστικά την παραίτηση του στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το τέλος του αγώνα, η οποία σύμφωνα και έγινε δεκτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Πανθρακικός, με σκοπό να αποφασιστεί ο αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα για τον πάγκο των "κροκοδείλων", με τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι ένα από τα φαβορί.

Πάντως δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια άλλη κίνηση εκτός από την απομάκρυνση Παντελίδη, με σκοπό να προκληθεί "ηλεκτροσόκ" στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός με αφορμή το διαζύγιο με τον Σάββα Παντελίδη αυτή ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Σέγκο.

Όλη η οικογένεια του Πανθρακικού αισθάνεται την υποχρέωση να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σάββα Παντελίδη που επανέφερε την ομάδα στην Super League και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ