2012-10-29 18:27:06
Φωτογραφία για Έρχεται καμπάνα ολκής από την UEFA στον Παναθηναϊκό
Βαριά καμπάνα από την UEFA περιμένει τον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λάτσιο για την 3η αγωνιστική του Europa League. 

Ο παρατηρητής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έχει γράψει... χαρτί και καλαμάρι τα όσα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ και η ποινή είναι βεβαία, αν και μάλλον πάει για την επόμενη σεζόν ή, για τον επόμενο γύρο αν ο ΠΑΟ προκριθεί, μιας και η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη την ημέρα διεξαγωγής του τελευταίου εντός έδρας (κόντρα στη Μάριμπορ).

Το έγγραφο του Ολλανδού Κις Ντε Γιονγκ εστάλη στην ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αλλά και στη διοίκηση του ΠΑΟ. 

Στην έκθεση έχουν καταγραφεί τα πάντα. Τα όσα έγιναν πριν το ματς, την μετακίνηση των οπαδών των «πράσινων» προς αυτούς της Λάτσιο στο 30' του αγώνα κι όσα επακολούθησαν με πετρομαχία κι άλλα …πολεμοφόδια.

Καταγράφεται φυσικά και η τρίλεπτη διακοπή στο 53' του αγώνα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα που έριξαν τα ΜΑΤ κι έφτασαν ως το χορτάρι δυσκολεύοντας το έργο παικτών και διαιτητών.

Ετσι λοιπόν στον Παναθηναϊκό φοβούνται ότι η τιμωρία θα είναι βαριά και μπορεί να είναι ένα πολύ τσουχτερό πρόστιμο ή ακόμα και ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

pontikosnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ