2012-10-29 15:04:09
Φωτογραφία για Πέντε διάσημα στυλ στο μακιγιάζ
Διαλέξτε το μέικ-απ που σας ταιριάζει

Το μακιγιάζ είναι τόσο μορφή τέχνης όσο και ένα μοναδικό όπλο αποπλάνησης! Είναι επίσης η ιδανική μέθοδος για να κρύβουμε τις ατέλειες και να αναδεικνύουμε τα πιο όμορφα στοιχεία του προσώπου μας.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλά διαφορετικά στυλ που μπορεί να ακολουθήσει κανείς στο μέικ-απ. Εδώ σας δείχνουμε πέντε στυλ που χρησιμοποιούν πέντε διάσημες σταρ.

1. Το «φυσικό» μακιγιάζ

Η Τζέσικα Μπίελ με απαλά, γήινα χρώματα.

Η φρεσκάδα και η φυσικότητα που δίνει το μακιγιάζ αυτό χαρίζει μια σοφιστικέ και ελκυστική εμφάνιση. Τονίζει όλα τα σημεία του προσώπου, μάτια, χείλη και ζυγωματικά με ένα φυσικό τρόπο. Για αυτό το στυλ μέικ-απ είναι σημαντικό να έχουμε καθαρό πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ για κάτω από τα μάτια, για κοκκινίλες ή άλλα σημεία που χρειάζονται κάλυψη. Στη συνέχεια προσθέστε λίγη βάση, πολύ διακριτικά και τέλος λίγο ρουζ, επίσης πολύ διακριτικά. Για τα χείλη χρησιμοποιήστε ένα απαλό λίπστικ ή γκλος. Για τα μάτια, χρησιμοποιήστε λίγη σκιά σε σκούρο χρώμα και μάσκαρα.


2. Μακιγιάζ σε τόνους του ροζ

Η Μέγκαν Φοξ υιοθετεί ένα δροσερό λουκ με κοριτσίστικα χρώματα.

Αυτό είναι ένα πολύ θηλυκό λουκ και κατάλληλο για κάθε τύπο γυναίκας, άσχετα με το χρώμα ματιών, μαλλιών ή επιδερμίδας. Απλώστε τη ροζ σκιά και συνεχίστε με πιο σκούρες αποχρώσεις του ροζ προς το εξωτερικό του βλεφάρου. Κάτω από το τόξο του φρυδιού απλώστε την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά για να δώσετε φως στο βλέμμα. Βάλτε μάσκαρα στον τόνο που θέλετε και ένα απαλό χρώμα λιπ-γκλος.

3. Μακιγιάζ δεκαετίας ’40

Η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίζεται εδώ σαν βαμπ του σινεμά.

Το μακιγιάζ αυτό προσφέρεται για ειδικές περιπτώσεις που θέλετε να κάνετε μεγάλη εντύπωση και βέβαια είναι εξακριβωμένο ότι θα τραβήξετε την προσοχή! Δεν είναι τυχαίο ότι οι όλες οι μεγάλες ντίβες του κινηματογράφου έχουν υιοθετήσει αυτό το λουκ άπειρες φορές. Η επιδερμίδα πρέπει να φαίνεται άψογη, οι βλεφαρίδες όσο πιο μακριές γίνεται, τα χείλη κατακόκκινα, τα ζυγωματικά να δίνουν την εντύπωση του γλυπτού και οι σκιές στα μάτια να παίζουν με το φως και τη σκιά. Και βέβαια μαύρο αϊλάινερ.

4. Μακιγιάζ Νέον

Ο "χαμαιλέων" της μουσικής σκηνής, η Ριάνα, σε μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση.

Χρειάζεται λίγο ταλέντο γι’ αυτό το ιδιαίτερο μέικ-απ που μιμείται τα έντονα φώτα νέον στο δρόμο! Είναι για τις γυναίκες που τους αρέσει να σοκάρουν και δίνει μεγάλη έμφαση στα μάτια. Τα χρώματα πρέπει να είναι έντονα, όπως το τιρκουάζ, το κίτρινο και το πράσινο σμαραγδί. Έχετε υπόψη σας το χρώμα των ματιών σας όταν διαλέγετε σκιά. Το υπόλοιπο μακιγιάζ πρέπει να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται με ένα απαλό, φυσικό λιπ-γκλος.

5. Γατίσια μάτια

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει αδυναμία στο cat-eye λουκ.

Η εφαρμογή στο μέικ-απ αυτό πρέπει να είναι άψογη. Ξεκινήστε απλώνοντας ένα ουδέτερο χρώμα σκιά κάτω από το τόξο του φρυδιού και μετά περάστε μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο με υγρό αϊλάινερ. Στη συνέχεια περάστε με μαύρη σκιά με ένα απαλό πινέλο όλο το βλέφαρο κατά μήκος της γραμμής του αϊλάινερ. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο «στυλό» για το εσωτερικό περίγραμμα και μια μαύρη μάσκαρα. Το μέικ-απ αυτό δεν είναι κατάλληλο για μικρά ή «βυθισμένα» μάτια. Για τα χείλη επιλέξτε μια απόχρωση όσο πιο φυσική γίνεται.

http://www.youmagazine.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ