2012-10-29 15:00:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Παρεμποδίσεις κυκλοφορίας σε κέντρο και συνοικίες
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται τα εξής:

- Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της οδού Γ. Ολυμπίου, μεταξύ των οδών Ναυαρίνου και Σολωμού, αύριο 30/10/12 και την Τετάρτη 31/10/12, για εργασίες κατασκευής εξωτερικών διακλαδώσεων, στα πλαίσια του έργου «κατασκευή – ανακατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων ακινήτων αρκτικών και Κεντρικών περιοχών του Δήμου Πατρέων και συναφείς εργασίες – 2011» της ΔΕΥΑΠ.

-Η προσωρινή παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν της οδού Χειμάρρας (περιοχή Μεταμόρφωση Σωτήρος), μεταξύ των οδών Μονής Σωτήρος και Τσερτίδου, από σήμερα έως και τις 12/11/12, για εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων, στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων 2009» του Δήμου Πατρέων.

Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της νότιας πλευράς της οδού Φιλοποίμενος, έμπροσθεν καταστήματος (δέσμευση μίας θέσης ελεγχόμενης στάθμευσης), λόγω εγκατάστασης κάδου μπαζών, έως και τις 31/10/12. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Μαιζώνος και Ρήγα Φεραίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν έπεσε η ποινή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν έπεσε η ποινή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ