2012-10-29 12:30:07
Φωτογραφία για Πολλά τα λεφτά για Λεωφόρο
Μόνο εύκολη δεν είναι όπως φαίνεται η υπόθεση της μετακόμισης του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, αφού το κόστος των εργασιών αναμένεται να φτάσει στα 1,3 εκατ. ευρώ!

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό θα χρειαστεί να βγάλουν οι «πράσινοι» από τα ταμεία τους, αν θέλουν να αγωνιστούν από την νέα χρονιά στην ιστορική τους έδρα. Ο Γιάννης Αλαφούζος έλαβε στα χέρια του πριν από περίπου δύο εβδομάδες την έκθεση και την καταγραφή του κόστους των εργασιών, η οποία και αναφέρει πως θα πρέπει να διατεθούν 1,3 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός πληρώνει για ενοίκιο ποσό που φτάνει στα 1,2 εκατ. ευρώ για το Ολυμπιακό Στάδιο, στην διοίκηση του οποίου υπάρχουν ήδη οφειλές από το παρελθόν και οι οποίες φυσικά θα πρέπει να καλυφθούν ανεξαρτήτως της έκβασης στην υπόθεση της Λεωφόρου.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να προστεθεί και ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης, ο οποίος χαρακτηρίζει «πράσινη» την έκταση του οικοπέδου και ως εκ τούτου η Πολεοδομία δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση έργων, με τους ιθύνοντες του τριφυλλιού πάντως να προσπαθούν να ξεπεράσουν αυτό το σκόπελο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ