2012-10-29 12:16:04
Φωτογραφία για Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό 12χρονου Βρετανού
Συνεχίζονται οι έρευνες σήμερα στο νησί Πορκερόλ της νότιας Γαλλίας μετά την εξαφάνιση 12χρονου Βρετανού το βράδυ του Σαββάτου, ο οποίος έκανε ποδήλατο στην παραλία, ενώ επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές της Ιέρ, ο μικρός Ζακ Πολιτί είχε έρθει στο μικρό νησί από την Βρετανία με την οικογένειά του--η μητέρα του είναι Γαλλίδα--για να περάσει τις διακοπές του. Το ποδήλατό του βρέθηκε παρατημένο στην ακτή.

Εξήντα αστυνομικοί και τρία εκπαιδευμένα σκυλιά συμμετέχουν από σήμερα στις έρευνες μαζί με τους περίπου εκατό αστυνομικούς, πυροσβέστες, δασοφύλακες και κατοίκους του νησιού που αναζητούν από το Σάββατο τον 12χρονο.

«Αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα αρχίσουμε τις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του νησιού», δήλωσε ο νομάρχης της Βαρ Πολ Μουριέ και πρόσθεσε πως θα ερευνηθούν και άλλα σημεία του μικρού νησιού Πορκερόλ, το οποίο έχει μήκος περίπου δέκα χιλιόμετρα και πλάτος λιγότερο από τρία.

Στην περιοχή αυτή βρέθηκε το ποδήλατο και ένα παπούτσι του μικρού.

Οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού είναι 350. Στο Πορκερόλ απαγορεύονται τα αυτοκίνητα και η πυκνή του βλάστηση δυσκολεύει τις έρευνες.

Όπως δήλωσε ο Μουριέ, «σε αυτό το στάδιο της έρευνας εξετάζονται όλες οι πιθανότητες».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ