2012-10-28 23:57:13
Φωτογραφία για ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΝΤΟΣΚΑΣ...
Με ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη αποχώρησε ο Γιώργος Ντόσκας από τον τελικό του τουρνουά Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών με τη Βουλιαγμένη και θα υποβληθεί σε μαγητική τομογραφία, ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Με πόνους στην δεξιά ωμοπλάτη αποχώρησε ο Γιώργος Ντόσκας στα τελευταία λεπτά του τελικού με την Βουλιαγμένη για το τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών.

Ο αριστερός περιφερειακός του Ολυμπιακού, που επέστρεψε δριμύτερος στους «ερυθρόλευκους» μετά την περυσινή του θητεία στην Χίο, αποχώρησε στα τελευταία λεπτά της νικηφόρας αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη (11-6) και εξετάστηκε στον δεξιό ώμο του από τη φυσιοθεραπεύτρια Κατερίνα Μπλάνη.

Ο 27χρονο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί το πρωϊ της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, η οποία και θα αναδίξει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως κάνουν λόγο για θλάση ελαφριάς μορφής, η οποία δεν εμπνέει ανησυχίες όσον αφορά την συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια αληθινή ιστορία πολέμου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια αληθινή ιστορία πολέμου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ