2012-10-28 19:08:03
Φωτογραφία για Γιώργος Μπόγρης: Το αλαζονικό πέσιμο σε σερβιτόρα στην Καβάλα και η χυλόπιτα! Διαβάστε τον διάλογο - χυλόπιτα!
Η δημοσιότητα είναι επικίνδυνη. ειδικά όταν έρχεται σε μικρή ηλικία. Είναι δύσκολο να την διαχειριστείς. Είναι ωστόσο πολύ εύκολο να χαρακτηριστείς, όταν με την συμπεριφορά σου δίνεις δικαιώματα. Ο Γιώργος είναι καλό χρυσό παιδί αλλά δεν παύει... για μένα να είναι ακόμη ένας αμούστακος πιτσιρικάς. Ένας νέος που έχει ανάγκη να φανεί. Και καλά κάνει. γούστο και καπέλο του. Μόνο που έγινε ευρέως γνωστός εξαιτίας της σχέσης του με την Έλλη Κοκκίνου! Έτσι είναι. Το παλικαράκι δε το γνώριζε κανείς πέραν όσων ασχολούνται με τις μικρές Εθνικές ομάδες μπάσκετ.

 Χθες λοιπόν βρέθηκε στην Καβάλα για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Λίγες ώρες πριν μαζευτούν στο ξενοδοχείο ο Γιωργάκος απολάμβανε βότκα-Beluga- μαζί με άλλους απογευματάκι στην καφετέρια «18″. Σε αυτό το στέκι βγάζει μεροκάματο ένα 24χρονο κορίτσι ονόματι Αλέκα που έχει αναλογίες μοντέλου. Ο νεαρός την είδε γοητεύτηκε και με ύφος ξεκινά τον διάλογο που ακολουθεί :


Μπόγρης: Πόσο χρονών είσαι;

Αλέκα: 24

Μπόγρης: Α! Εγώ σε έκανα για 17

Αλέκα : Μάλλον σου πέφτω μικρή για τα γούστα σου

Μπόγρης: Τι ώρα σχολάς;

Αλέκα: Αργά

Μπόγρης: Κρίμα διότι είμαι ελεύθερος έως τις 23.30, αλλά στο ξενοδοχείο δεν έχω περιορισμένο χρόνο ύπνου

Αλέκα: Όπως σου ξαναείπα Είναι μάλλον πολύ μικρή για τα γούστα σου.

Ο διάλογος είναι πέρα για πέρα πραγματικός και η πηγή μας ήταν ακριβώς δίπλα στον παίκτη! Η χυλόπιτα φούντωσε και ο κραδασμός της απο το Παγγαίο έφτασε μέχρι την Άνω Γλυφάδα!!!

http://blogs.gossip-tv.gr
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ