2012-10-28 18:24:00
Φωτογραφία για ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ Όσα αποκαλύπτει για το «Κράτα γερά»
Ως γνωστόν, τα γυρίσματα για το νέο τηλεπαιχνίδι του ANT1 «Κράτα γερά» έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το τηλεπαιχνίδι και αποκάλυψε ποιους επώνυμους θα απολαύσουμε στα πρώτα επεισόδια.

«Είναι ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα τηλεπαιχνίδι που εκτυλίσσεται στο «Allou! Fun Park». Είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένο σε εξωτερικούς χώρους, με τρόπο που θα σας εντυπωσιάσει», τόνισε στο περιοδικό «Glam» ο Γιώργος Λιανός.

Οι νικητές του «Κράτα γερά» όπως είπε, θα παίρνουν ένα χρηματικό ποσό ως έπαθλο, ενώ οι επώνυμοι συμμετέχοντες θα χαρίζουν τα χρήματα σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Στους celebrities που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια, περιλαμβάνονται οι Κώστας Καραφώτης, Ιωάννα Πηλιχού, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Πέτρος Ίμβριος, Κώστας Κρόμμυδας και Ελένη Καρποντίνη.

Σε ερώτημα που του τέθηκε για το εάν ο ίδιος θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι είπε: «Εννοείται! Νομίζω ότι όποιος έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής έχει διασκεδάσει αυθεντικά».

Όσο για το πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται το «Κράτα γερά», ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως το κανάλι δεν έχει ακόμη αποφασίσει την ημερομηνία προβολής του.

Πηγή: radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ