2012-10-28 16:27:03
Φωτογραφία για Καταστροφές, πλημμύρες σε Ιωάννινα και χωριά του νομού. Δεν προλαβαίνει να παρεμβαίνει η Πυροσβεστική
Ατελείωτες είναι οι κλήσεις που δέχεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου για συνδρομή και βοήθεια από τις... καταρρακτώδεις βροχές που πέφτουν ασταμάτητα, προκαλώντας πλημμύρες και καταστροφές.

Στο δήμο Ιωαννιτών η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 79 κλήσεις για άντληση υδάτων , μόνο από την περιοχή των Καρδαμιτσίων, μία περιοχή για την οποία ο Δήμος Ιωαννιτών είχε υποσχεθεί πολλά...ιδού όμως τα αποτελέσματα.

Επίσης δέχτηκε κλήσεις για βοήθεια από το Πέραμα και την Ελεούσα Ιωαννίνων. Mεγάλες καταστροφές έχουμε αυτή την ώρα στη Μηλιά Μετσόβου, όπου υπερχείλησε το ποτάμι και και μία ξενοδοχειακή μονάδα πνίγηκε κυριολεκτικά από τα λασπόνερα.

Οι μεγαλύτερες καταστροφές όμως έχουν καταγραφεί στο Γρεβενίτι , όπου κομμάτια δρόμου κατέρρευσαν και αποκόπηκαν , ενώ έχει καταγραφεί ολική καταστροφή σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Τα φαινόμενα είναι σε εξέλιξη και όσο συνεχίζουν θα αυξάνουν δραματικά τα περιστατικά και τα προβλήματα στην πόλη αλλά και στον υπόλοιπο Νομό Ιωαννίνων. 
firmani.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ