2012-10-28 10:44:11
Φωτογραφία για Τη δάγκωσε λιοντάρι και της έσωσε τη ζωή
Εργαζόταν ως εθελόντρια σε πάρκο λιονταριών στη Νότια Αφρική στα 29 της χρόνια. Χωρίς να το περιμένει, ένα μικρό λιονταράκι, ανέβηκε πάνω της και τη δάγκωσε. Ο λόγος για την 30χρονη πλέον Katie Krivan. Tο δάγκωμα δεν ήταν σοβαρό και η Katie παρακολουθούσε καθημερινά την πληγή, ώσπου τον επόμενο μήνα ανακάλυψε ένα εξόγκωμα μικρών διαστάσεων στο στήθος της.

Η αναλύτρια επενδύσεων από το Λονδίνο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης τέσσερις ημέρες αργότερα. H 30χρονη υποβλήθηκε σε επίπονη θεραπεία αρκετών μηνών και είχε έκδηλη ανησυχία όλο αυτό το διάστημα, αλλά η κατάσταση της είναι πλέον σε ύφεση. Σήμερα, η ίδια νιώθει τυχερή που είναι ζωντανή.

Η Katie δηλώνει: "Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να πουν ότι το δάγκωμα ενός λιονταριού έσωσε τη ζωή τους, αλλά αυτό για μένα είναι μια πραγματικότητα". Η 30χρονη γυναίκα υπογραμμίζει ότι αποφάσισε να περιγράψει την ασυνήθιστη δοκιμασία της τον μήνα Οκτώβριο, που αποτελεί μήνα αφύπνιση για τον καρκίνο του μαστού. Ποτέ πριν δεν είχε ελέγξει το στήθος της για σημάδια καρκίνου, καθώς δεν θεώρησε ποτέ ότι θα μπορούσε να αναπτύξει καρκίνο του μαστού.

Μόνο μετά το δάγκωμα που υπέστη από το λιοντάρι στη Νότια Αφρική, τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, άρχισε να παρακολουθεί το στήθος της ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θα έλεγε κανείς ότι η πληγή από το δάγκωμα της έσωσε τη ζωή.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ