2012-10-28 10:36:03
Φωτογραφία για Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ MANCHESTER UNITED ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΡΟΪ ΚΑΡΟΛ!
Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα αγωνίζεται με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και η Πανελλήνια Λέσχη φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον τιμήσει για την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους».

Η Λέσχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδρεύει στη συμπρωτεύουσα και αντιπροσωπεία της θα πάει στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού για να τιμήσει τον τερματοφύλακα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ MANCHESTER UNITED την Κυριακή 28/10/2012 στις 20:45 μετά τον αγώνα με την Chelsea τιμά τον Roy Caroll που στο παρελθόν και για πολλά έτη φόρεσε την φανέλα της ομάδας. Αντιπροσωπεία της λέσχης μας θα παραβρεθεί στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα του Ολυμπιακού και θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον ποδοσφαιριστή.

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε το τμήμα τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαίτερα τον κο Καράπαπα για την σχετική άδεια που μας παραχώρησε.

Eπίσης σας ενημερώνουμε ότι εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί το νέο μας website www.manutdhellas.gr όπου έκει θα μπορείτε να διαβάζετε τα τελευταία νέα της ομάδας και της λέσχης μας.

GLORY GLORY MAN.UNITED.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνταγή της Ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ