2012-10-28 00:19:25
Φωτογραφία για ΣΩΤΗΡΧΟΣ : ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ
Παρουσία 600 φιλάθλων μας η ομάδα βόλεϊ γυναικών νίκησε τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

«Αν και γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος στα 2 πρώτα σετ δεν παίξαμε καθόλου καλά. Το αποδίδω στη θέληση να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό του Ρέντη. 

Στο 3ο σετ έφυγε το άγχος, τα κορίτσια λύθηκαν αλλά και πάλι δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι καθώς το 21-3 έγινε 21-13. Μου θύμισε την Ελασσόνα. Πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε λύση σε αυτά τα νεκρά διαστήματα που παρουσιάζουμε εάν θέλουμε πράγματι να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους στο παιχνίδι. Τους θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί να μην τους ικανοποιήσαμε με την απόδοση αλλά τους χαροποιήσαμε με το 3-0 επί του Παναθηναϊκού».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης στάθηκε στην απώλεια του 2ου σετ: «Εγιναν λάθη απειρίας στο 2ο σετ τα οποία μας στοίχησαν την απώλειά του. Εάν ισοφαρίζαμε σε 1-1 θα ανέβαινε η ψυχολογία μας. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις μέσα από τη δουλειά μας καθώς έχουμε μία πολύ νεανική ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ