2012-10-27 19:04:27
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥΣ... ΑΡΗΣ Κ20 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 0-3
Οι Νέοι του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν αυτούς του Άρη το πρωί του Σαββάτου και συνέχισαν το αήττητο σερί τους. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 0-3 τον Άρη και μάλιστα για όγδοο ματς όχι μόνο έμειναν αήττητοι αλλά και πάλι δε δέχτηκαν γκολ!

Το σκορ για τον Θρύλο άνοιξε ο Κυριάκος Δημακάκος μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης και από εκεί και πέρα τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για τους παίκτες του Στορκ, αφού με το γρήγορο γκολ έδιωξαν και το όποιο άγχος είχαν πριν το ματς.

Έτσι ο Ιωαννίδης στο 87’ έκανε το 2-0 και ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη πετυχαίνοντας τον σκοπό του, να πάρει το «διπλό» και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή παρά το γεγονός ότι έχει λιγότερα ματς. Οι ερυθρόλευκοι δεν έριξαν την απόδοσή τους και έτσι στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παπασάββας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Άρης: Παπαδόπουλος, Λιάρος, Ποζίδης (65’Μπελούλης), Κοπαλίδης, Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος, Λεμονής (82’Κρυστάλλης), Παλιάτσιος, Ρένια, Καραγιάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (89' Πασαλίδης), Βουτσιώτης (63' Γκίνο), Ιωαννίδης, Σούκιας (63' Παπασάββας), Λύρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ