2012-10-27 18:51:06
Φωτογραφία για «ΦΑΠΕΣ» ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 3-0 ΣΕΤ
Επιβεβαίωσε και με το παραπάνω τον τίτλο του φαβορί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν πολύ άνετα με 3-0 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, χωρίς να έχουν χάσει ούτε σετ!

Οι ερυθρόλευκες μπήκαν με όρεξη προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα το συντομότερο δυνατό. Τένεβα, Λούκοβιτς και Μπλάνκο ήταν καλές στις επιθέσεις τους αλλά από την άλλη το «τριφύλλι» με την Βασιλαντωνάκη να παλεύει μόνη της, βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Τελικά οι «ερυθρόλευκες» κυρίως με την Μπλάνκο έφτασε στο +5 (18-13) και όλα έδειχναν πως θα πάρουν εύκολα το πρώτο σετ. Κάτι που δεν έγινε όμως αφού η Νούσια μείωσε για τον Παναθηναϊκό σε 19-17. Η Λούκοβιτς όμως πήρε την κατάσταση στα χέρια της και σήκωσε το επιθετικό βάρος του Ολυμπιακού, οδηγώντας τον στην κατάκτηση του πρώτου σετ.


Στο δεύτερο σετ οι «πράσινες» ήταν από την αρχή του μπροστά στο σκορ με τις Νούσια και Βασιλαντωνάκη να είναι πολύ καλές και στο μπλοκ αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. Έφτασαν την διαφορά ακόμα και στο +4 (8-12) αλλά οι «ερυθρόλευκες» ισοφάρισαν σε 15-15. Ο Παναθηναϊκός ξαναμεγάλωσε την διαφορά σε 16-20 όμως στο τέλος όταν η μπάλα «έκαιγε» φάνηκε η απειρία των μικρών σε ηλικία παικτριών του Σπύρου Χουντουμάδη. Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στα σετ με 26-24.

Στο τρίτο σετ η ψυχολογία είχε εγκαταλείψει τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός έφτασε ακόμα και στο 22-3 χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία αφού οι περισσότεροι πόντοι ήταν από λάθη του αντιπάλου. Αν και οι «ερυθρόλευκες» χαλάρωσαν, δίνοντας το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μειώσει σε 23-13, μετά πάτησαν λίγο το γκάζι και έφτασαν στη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-20, 26-24, 25-13
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ