2012-10-27 17:35:23
Φωτογραφία για Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί το χαμό του διεθνή διαιτητή Νίκου Πανούτσου
Έχασε τη μάχη που έδινε επί τόσες μέρες στην εντατική του Νοσοκομείου Άρτας ο Νίκος Πανούτσος. 

 Ο Νίκος ήταν μόλις 46 χρονών, οικογενειάρχης, πολιτικός μηχανικός, διεθνής διαιτητής βόλεϊ, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, στο Δ.Σ. του ΣΚΟΥΦΑ, με όρεξη για προσφορά Ο διεθνής διαιτητής άφησε το πρωί την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Άρτας από πνευμονικό οίδημα και ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το βόλεϊ. Ομοσπονδία, ΕΣΑΠ και ομάδες εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, ενώ αποφασίστηκε να υπάρξει σε όλους τους αγώνες βόλεϊ, όποιας κατηγορίας και ας είναι, ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί τον θάνατο του διεθνή Έλληνα διαιτητή Νίκου Πανούτσου που τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας το άθλημα φτωχότερο.

Η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Άρτας με πνευμονικό οίδημα.


Ο Νίκος Πανούτσος ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος του έχοντας μεγάλη προσφορά στον χώρο της διαιτησίας.

Την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσει στην κηδεία του το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, Απόστολος Βέτσας, ενώ η Ομοσπονδία αποφάσισε να κηρύξει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες βόλεϊ που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στη χώρα».

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

«Μετά τον απροσδόκητο χαμό του διεθνούς διαιτητή Νίκου Πανούτσου, σήμερα τα ξημερώματα, η ΕΣΑΠ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογενειά του. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του, η ΕΣΑΠ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τυς αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 και να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του».

Ανακοίνωση ΠΑΣΑΠ

«Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του διεθνή διαιτητή Νίκου Πανούτσου που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 46 ετών. Ο Νίκος Πανούτσος προσέφερε για χρόνια στην ελληνική πετοσφαίριση από τον χώρο της διαιτησίας, με ήθος και αξιοπρέπεια, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους αθλητές. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, το Δ.Σ. αποφάσισε την κατάθεση στεφανιού στην κηδεία του».

Οι συνάδελφοί του πολιτικοί μηχανικοί έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας του ΤΕΕ Τμήματος Ηπείρου εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον χαμό του αείμνηστου συναδέλφου Νικόλαου Πανούτσου και μεταφέρει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η Ν.Ε. Άρτας του ΤΕΕ/Τμήματος Ηπείρου

Άγγελος Σακκάς - Πρόεδρος Ανθή Τσιρώνη - Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Χρηστάκης - Γραμματέας Αμπελογιάννη Βάσω - μέλος Γιώργος Παππάς - μέλος
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ