2012-10-27 16:32:31
Φωτογραφία για «Ράμπο» κατά του ρατσισμού προς τους αλλοδαπούς σχεδιάζει ο Δένδιας..Κατά του ρατσισμού προς τους Έλληνες τι θα φτιάξει?Τον Termninator?
Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Δένδιας.

Θα φτιάξει λέει ομάδα από "ράμπο" κατά των ρατσιστικών επιθέσεων προς τους αλλοδαπούς..Μάλλον ομάδες gostbusters πρέπει να φτιάξει γιατί οι περισσότερες από τις επιθέσεις αποδείχθηκε εκ των υστέρων από την ΕΛ.ΑΣ ότι είναι κατά φαντασίαν...και οι δράστες ήταν αλλοδαποί,οι οποίοι είχαν προσωπικές διαφορές με τα θύματα ή το κίνητρό τους ήταν η ληστεία.

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι από τις 100 επιθέσεις  που έχουν καταγγείλει ο Κωνσταντίνου και η Πακιστανική παρέα του..και σύμφωνα με τις ανυπόστατες κατηγορίες τους..οι μισές έχουν γίνει από αστυνομικούς κατά των αλλοδαπών και οι άλλες 48 αποδείχτηκαν μούφα..

Δηλαδή τι θα κάνουν οι ράμπο?

Θα δέρνουν τους συναδέλφους τους.Ή θα κυνηγούν "φαντάσματα"..σαν άλλοι gostbusters?

Αλλά όμως δεν μας είπε.

Για τις καθαρά ρατσιστικές επιθέσεις των αλλοδαπών (που εμείς κακώς ονομάζουμε εγκληματικότητα) κατά των Ελλήνων τι προτίθεται να φτιάξει?


Τον Termninator?

Μάλλον τίποτα.

Γιατί συνεχίζει κι αυτός το έργο που άφησαν στη μέση οι Ραγκούσης-Παπουτσής-Νταλάρα και παραδίδει την χώρα αμαχητί στις ορδές των λαθροϊσλαμιστών που έχουν γκετοποιήσει ολόκληρη την Αθήνα.Γυναίκα με τσάντα δεν κυκλοφορεί πλέον στο κέντρο.ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ.

Τα παιδιά κάτω από 17 ούτε να το σκεφτούν.Ηλικιωμένος που να μην έχει φάει ξύλο και να τον λήστεψαν είναι σπάνιο να υπάρχει...Αυτά είναι κύριε Δένδια αλήθειες.Και μπορείτε να τα διαπιστώσετε μόνο αν αφήσετε την πολυθρόνα σας και μπείτε μια μέρα σε μια βάρδια περιπολικού της Α/Δ...Εχετε τα "άντερα" όμως να το κάνετε?...Μπορείτε να δείτε κατάματα την αλήθεια και να διαπιστώσετε από μόνος σας τι τραβάνε οι καθημερινά οι κάτοικοι του κέντρου?

 Η είδηση... Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (29/10) το μεσημέρι θα παρουσιαστεί το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας και τη σύσταση εξειδικευμένων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.                                                                                
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ