2012-10-27 13:11:11
Φωτογραφία για Πάρτι οργίων επίκειται σε βίλλα στην Πάτρα
Σάλος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες σε συγκεκριμένους κύκλους Πατρινών - και δη ζευγαριών υπεράνω υποψίας - για το επικείμενο ερωτικό πάρτι μάσκας που διοργανώνει Έλληνας ο οποίος ζει στο εξωτερικό (Ευρώπη) και σύντομα επισκέπτεται την Πάτρα.

Ο συγκεκριμένος διατηρεί βίλα λίγο έξω από την πόλη και αρέσκεται στη διοργάνωση πάρτι ερωτικών οργίων. Και προφανώς για να μην χάνει χρόνο αποφάσισε να ειδοποιήσει τους φίλους του προτού αναχωρήσει για την Ελλάδα και ήδη οι πρώτοι που ενημερώθηκαν ανέλαβαν να ειδοποιήσουν και τους άλλους. Έτσι, άρχισαν τα τηλέφωνα αλλά και τα μηνύματα μέσω του ίντερνετ.

Πλέον αρκετοί είναι ήδη ενημερωμένοι για το ότι σε δεκαπέντε με είκοσι περίπου ημέρες θα λάβει χώρα το συγκεκριμένο ερωτικό πάρτι (ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία θα λάβουν εφόσον ο διοργανωτής φθάσει στην Πάτρα).

Στο πάρτι αυτό θα είναι υποχρεωμένοι άπαντες να μπουν στο σπίτι φορώντας μαύρες κάπες και μάσκες, ενώ μπαίνοντας οι γυναίκες θα έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν τελείως γυμνές. Και μέχρι να χαλαρώσουν άπαντες και να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις, θα προσφερθεί, όπως ακούγεται, πλούσιο θέαμα στριπτίζ από αλλοδαπές οι οποίες λέγεται πως θα επιλεγούν με πολύ αυστηρά κριτήρια Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ