2012-10-27 12:50:07
Φωτογραφία για ΣΕ... ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!
Ο Ντιόγκο είναι πλέον εκτός ομάδας, αφού στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να προπονείται μόνος του και να κληθεί σε απολογία λόγω αδιαφορίας!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr", στέλνει τον Ντιόγκο στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε πως από εδώ και στο εξής ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα προπονείται μόνος του "λόγω αδιαφορίας"!

Ο Ζαρντίμ ενημέρωσε τον 25άχρονο ποδοσφαιριστή, του οποίου η εικόνα στις προπονήσεις δεν συμβαδίζει με τα "θέλω" του 38άχρονου προπονητή και μάλιστα θα κληθεί σύντομα σε απολογία από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη γενικότερη συμπεριφορά του στην ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει προσπάθειες το καλοκαίρι για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά δεν βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει το "βαρύ" συμβόλαιο του παίκτη, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην ομάδα και επιπλέον ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα για το Champions League. Στα πρώτα δέκα επίσημα παιχνίδια της ομάδας πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις επτά λεπτά ως αλλαγή, στην εκτός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Είναι προφανές πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Ντιόγκο δεν υπολογίζεται. Μία αποτυχημένη επένδυση και μεταγραφή θα... τελειώσει μία ώρα αρχύτερα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ