2012-10-27 10:14:09
Φωτογραφία για ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αποτέλεσμα της συνειδητοποίησης του πόσο κακό παιχνίδι έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τη νίκη επί της Ολίμπια (85-67) ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ο γκαρντ των «πράσινων» τόνισε πως η ομάδα κατάλαβε ότι δεν γινόταν να παίξει χειρότερα απ’ ό,τι στο ντέρμπι Σε συνδυασμό, λοιπόν, και με τη δουλειά παικτών και προπονητή, κατάφερε να εμφανιστεί βελτιωμένη.

«Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες. Είδαμε σε βίντεο το ματς με τον Ολυμπιακό και είπαμε ότι δεν γίνεται να παίξουμε χειρότερα. Δουλέψαμε στις προπονήσεις, τηρήσαμε κατά γράμμα αυτά που είπε ο κόουτς, μπήκαν τα σουτ και πήραμε μια μεγάλη νίκη», ανέφερε στη Nova ο Ξανθόπουλος.

Κι αφού τόνισε ότι το ματς «ήταν ένα παιχνίδι-κλειδί γιατί όλες οι ομάδες του ομίλου μπορούν να νικήσουν παντού», εξήγησε:

«Κρατήσαμε το καλό παιχνίδι στην άμυνα, πήραμε περισσότερα σουτ από τη Δευτέρα και όλα πήγαν καλά».

Όσο για το αν νιώθει αδικημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κληθεί στην Εθνική, ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορεί να είναι κάποιος αδικημένος από τη στιγμή που παίζει σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ξέρω από τότε που ήρθα ότι ρόλος μου θα είναι να μπαίνω μέσα και να κάνω αυτό που θα μου ζητάει ο προπονητής. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική και αν κληθώ, εννοείται ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ