2012-10-27 08:31:40
Φωτογραφία για Ήθελε να μαγειρέψει και να φάει 100 γυναίκες
Ένας νέος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» έκανε την εμφάνισή του στις γειτονιές της Νέας Υόρκης. Σκοπός του... Gilberto Valle -αστυνομικός στο επάγγελμα- ήταν να φάει 100 γυναίκες που είχε εντοπίσει.

Την απίστευτη και αρκετά αποκρουστική αυτή υπόθεση αποκάλυψε η αστυνομία της πόλης, ύστερα από ενημέρωση που είχαν από την εν διαστάσει σύζυγο του Valle, ότι εντόπισε περίεργο υλικό στο υπολογιστή του.

Ο 28χρονος άνδρας, αφού εντόπιζε μία γυναίκα που του φαινόταν «νόστιμη» (όπως ανέφερε ο ίδιος) βάση του ύψους της, του βάρους αλλά και το μέγεθος του στήθους της, άρχιζε να την παρακολουθεί ακόμα ακόμα και στο σπίτι της.

Μετά, την κάθε γυναίκα (υποψήφιο «γεύμα») την καταχωρούσε στον υπολογιστή του, κρατώντας όλα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της.

Μετά από έρευνα που έγινε στον υπολογιστή του Valle, διαπιστώθηκε ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο θέματα «απαγωγή, μαγείρεμα και κατανάλωση ανθρώπινων μελών».


Ακόμα, η αστυνομία εντόπισε μηνύματα που αντάλλασσε ο Valle με άλλους χρήστες σε φετιχιστικά chatroom.

«Οι μέρες της είναι μετρημένες. Μοιάζει νόστιμη, ε;» έγραψε για μία από τις γυναίκες-στόχους του.

Όταν κάποιος τον ρώτησε για το μέγεθος του φούρνου του, ο Valle απάντησε: «Αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα από αυτά τα κορίτσια εάν λυγίσω τα πόδια της»!

Είχε επίσης μοιραστεί με άλλους χρήστες την επιθυμία του να γίνει «επαγγελματίας απαγωγέας».

Η αστυνομία εντόπισε δέκα από τις γυναίκες που παραδέχθηκαν πως γνώριζαν τον αστυνομικό.
crime
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ