2012-10-27 07:03:03
Φωτογραφία για Μαινόμενοι οι «ταύροι» στην Ινδία
Ο Sebastian Vettel έχει πάρει φορά και δεν ξεκολλά το πόδι από το γκάζι! Μαζί με τον ομόσταβλό του στη Red Bull, Mark Webber, ήταν οι... πρωταγωνιστές στα ελεύθερα δοκιμαστικά του ινδικού Grand Prix.

Ο Γερμανός πιλότος και δις παγκόσμιος πρωταθλητής, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες (Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Κορέα), δείχνει έτοιμος για μία ακόμη, γυρίζοντας πιο γρήγορα (σε χρόνο 1.27.619) από τους αντιπάλους του στις πρώτες δύο ελεύθερες δοκιμές, στη νεόδμητη πίστα Buddh International circuit. Από το πρώτο σκέλος των δοκιμών, ο Vettel έδειξε ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, αφήνοντας πίσω αρχικά τον Jenson Button και εν συνεχεία τον Mark Webber, με τον Αυστραλό να πραγματοποιεί τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο.

Σταθερά τρίτος, ο μεγάλος αντίπαλος του Vettel, Fernando Alonso με τη Ferrari, ο οποίος φιλοδοξεί να επανέλθει στις επιτυχίες και να ανακτήσει το πλεονέκτημα που είχε, έως και τον αγώνα της Σιγκαπούρης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κορυφαίοι πιλότοι της F1, είναι το νέφος που υπάρχει πάνω από την πίστα και μειώνει την ορατότητα, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και δεν προμηνύονται σοβαρές αλλαγές, μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λάσμε: Μεγάλη νίκη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λάσμε: Μεγάλη νίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ