2012-10-26 21:47:39
Φωτογραφία για Οι προτάσεις μας για τα αυριανά ματς παρέα με την Goalbet
Έστω και καθυστερημένα, αποφασίσαμε κάθε Παρασκευή βράδυ να μιλάμε για στοίχημα σε ότι αφορά την αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα για τους αγώνες του Σαββάτου ενώ το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή αλλά την Δευτέρα στα ματς της αγωνιστικής. Με παρέα την Goalbet, την μοναδική εταιρεία στο διαδίκτυο που λειτουργεί με άδεια του ελληνικού κράτους. Θα αναλύσουμε τα παιχνίδια και θα προτείνουμε σημείο ενώ στο τέλος θα βγάλουμε και την τελική μας πρόταση και όποιος θέλει ακολουθεί. Επίσης θα χαρώ στα σχόλια να προτείνετε σημεία για όσους θέλουν να τα λάβουν υπόψη πριν «καταθέσουν» το δελτίο. Πάμε λοιπόν

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ

Η Κέρκυρα κομπλέ, ο ΠΑΟΚ με απουσίες που όμως δεν αποτελούν δικαιολογία για άλλο αποτέλεσμα πέρα από το διπλό. Στον ΟΠΑΠ πληρώνει 1,7 αλλά εμείς θα πάμε στην Goalbet που πληρώνει 1,8. Το διπλό στο ημίχρονο πληρώνει 2,5 ενώ επειδή οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές και η Κέρκυρα θα παίξει κλειστά το under πληρώνει 1,57. Για όσους θεωρούν ότι το ματς θα πάει στο οver μπορείτε να το αγοράσετε στο 2,2


Προτείνουμε 2 ημίχρονο με απόδοση 2,5

Πανθρακικός-Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη του εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα ενώ από ήττα προέρχεται και ο Πανθρακικός που πέρσι ήταν αήττητος στην Κομοτηνή αλλά πλέον αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Η Goalbet δίνει το Χ στο ημίχρονο στο 1,95 και είναι η επιλογή μου.

Προτείνουμε Χ ημίχρονο με απόδοση  1.95

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης

Κλειστό ματς αφού έτσι παίζει ο Λεβαδειακός και μην σα ξεγελά το 3-0 επί του Πανιωνίου. Καλή ομάδα ο Αστέρας με τον Τσιώλη να έχει πάρει αποτελέσματα σε πιο δύσκολες έδρες. Μοιρασμένες οι αποδόσεις στην Goalbet αφού άσος και διπλό πληρώνουν από 2,75. Θα πάω με το Χ2ΔΕ που πληρώνει 1,41 αφού δεν βλέπω άσο στο ματς.

Προτείνουμε Χ2ΔΕ με απόδοση 1,41

YΓ. Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να δουν αποδόσεις σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ μπαίνοντας από την σελίδα μας στο site της Goalbet.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ