2012-10-26 21:01:08
Φωτογραφία για «Από την Λεβερκούζεν εξαρτάται…»
Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στην φημολογία που θέλει την Λεβερκούζεν αν το αποφασίσει να τον πάρει τον προσεχή Γενάρη στην Γερμανία:«Δεν  γνωρίζω, τι να σας πω . Νομίζω ότι είναι στο χέρι της αν θέλει να με πάρει Δεκέμβριο ή Ιανουάριο αλλά δεν ασχολούμαστε μ' αυτά το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το αν ο ίδιος το επιθυμεί: «Κοιτάξτε είναι  ανάμεικτα τα συναισθήματα. Εντάξει, στεναχωριέμαι από τη μια που θα φύγω από την ομάδα στην οποία είμαι 7-8 χρόνια τώρα αλλά από την άλλη είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή ν' αγωνιστεί σ' ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

Για την κατάσταση της ομάδας:«Είμαστε πολύ καλά. Βασικά, προσωπικά πιστεύω ότι το θέμα είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, είτε παίζουμε καλά είτε δεν παίζουμε κι αν τα καταφέρνουμε κι όταν δεν παίζουμε καλά είναι κάτι πολύ καλό κι αυτό αλλά η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Για την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Εντάξει είναι και δύσκολο όταν παίζει μια ομάδα κι έρχεται με σκοπό να κάνει μόνον άμυνα, έντεκα παίκτες στο μισό γήπεδο και για μας είναι δύσκολο να 'σπάσουμε' τέτοια άμυνα. Δε θα γίνει πιστεύω μόνο με την ΑΕΚ. Όποια ομάδα και να 'ρθει μέσα στην Τούμπα αυτό το στιλ θ' ακολουθήσει αλλά αφού παίρνουμε τη νίκη δε μας αφορά».

Για το ματς με την Κέρκυρα:«Εντάξει παίζουμε κι εκτός έδρας, αυτοί παίζουν στην έδρα τους. Βασικά, πιστεύω πως θα είναι πιο επιθετικοί, εμείς θ' ακολουθήσουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού κι όπως είπα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 Για την πρόοδο της ομάδας: «Πιστεύω πως γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Απ' ότι έχω δει την ομάδα όταν πρωτοξεκίνησε και τη βλέπω και τώρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές και πιστεύω κάθε ομάδα, όχι μόνον ο ΠΑΟΚ, όσο περνάει ο καιρός και 'δένει' βελτιώνεται».
 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ