2012-10-26 20:17:05
Φωτογραφία για ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΝΤΟΡΣΕΪ Ο ΝΤΙΟΓΚΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η αντίστροφη μέτρηση για τη λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Τζόι Ντόρσεϊ άρχισε και ήδη στον Πειραιά ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Ψηλά στη λίστα ο Ίκε Ντιόγκου.

Ένας παίκτης αποχωρεί από τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος και... δύο έρχονται. Μετά τα όσα έγιναν με τον Τζόι Ντόρσεϊ στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας υπήρξε και συνέχεια καθώς ο Αμερικανός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/10) και είναι 100% βέβαιο πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ψάχνουν την αγορά για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού. Τα ονόμα στη λίστα των «ερυθρολεύκων» πολλά με πρώτο αυτό του Νιγηριανού φόργουορντ/σέντερ, Ίκε Ντιόγκου (29χρ,2,06), ο οποίος κόπηκε από το ρόστερ των Φοίνιξ Σανς πριν μερικές ημέρες.

Ο Ίκε Ντιόγκου, είναι ο άνθρωπος που μαζί με την παρέα του στέρησε το καλοκαίρι από την Εθνική Ελλάδος το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και αυτό γιατί με την εθνική Νιγηρία έκανε την μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός την ομάδα του Ηλία Ζούρου.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ