2012-10-26 13:48:44
Φωτογραφία για Έτοιμη πρόταση για Τέρι έχει η Βαλένθια!
Ο μάνατζερ του Τζον Τέρι αποκάλυψε ότι η Βαλένθια έχει καταθέσει ήδη πρόταση για να αποκτήσει τον αρχηγό της Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Τζον Τέρι διανύει μία από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές περιόδους της ζωής του, έχοντας χάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική Αγγλίας αλλά και δεχόμενος τιμωρια 4 αγωνιστικών αποκλεισμό από την FA με την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Όλα αυτά πάντως έχει την ευκαιρία να τα αφήσει πίσω του, καθώς ο μάνατζέρ του Φρανσουά Γκαγιάρδο, αποκάλυψε πως στον παίκτη έχει ήδη προταθεί από τη Βαλένθια συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Γκαγιάρδο, παρότι ο 31άχρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2014, είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση των Βαλενθιάνων.

"Η Βαλένθια διαπραγματεύεται και εγώ εμπλέκομαι προσωπικά, με την υπογραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.


Η προσφορά είναι στο τραπέζι του. Ο παίκτης δεν θα ανανεώσει στην Τσέλσι και θέλει να έρθει στην Ισπανία",τόνισε ο Γκαγιάρδο, και πρόσθεσε:

"Ο Τέρι έχει προβλήματα. Τον προσβάλλουν και δεν το αντέχει άλλο. Εκείνος ζήτησε να φύγει. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει για 15 ημέρες και έχουν γίνει ήδη δύο ραντεβού.

Η προσφορά έχει πέσει στο τραπέζι του, συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με οψιόν για έναν χρονο ακόμα. Πιστεύω ότι θα αποδεχτεί την πρόταση της Βαλένθια".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ