2012-10-26 12:37:04
Φωτογραφία για Ερώτηση αναγνώστη προς τους οδηγούς ΗΣΑΠ
Κυκλοφορω παρα πολλα χρόνια με τον ηλεκτρικο και εχω βιώσει ολες τις αλλαγες και τις συμπεριφορες καλες κακες, τις αντιδρασεις των οδηγων απεναντι στο επιβατικο κοινο, γιατι αυτο πληρωνει παντα τα "καπριτσια" των υπαλληλων του ησαπ εναντι καθε κυβερνησης, και παντα ζητουν την κατανοηση μας. Το πιο κουφο ομως ειναι οτι πριν τους ολυμπιακους και κατα την διαρκεια αυτων ειχαμε γινει "Ευρωπαιοι" και σεβομεθα εκτος των κοινων θνητων και τα ατομα με ειδικες αναγκες. Φωτεινες επιγραφες, αναγγελια του επομενου σταθμου κλπ.

Μετα τους ολυμπιακους η αναγγελια των σταθμων ειναι στην κριση του οδηγου. Ετυχα σε περιστατικο για το οποιο ντραπηκα εγω αντι για τους υπαλληλους του ησαπ, οι οποιοι νομιζουν οτι ειναι οι μονοι οι οποιοι θίγονται με τα παροντα και οτι κανουν το κανουν με βαρια καρδια. Μπηκε στην Καλλιθέα ενας τυφλος ο οποιος καταλαβα οτι μετρουσε τους σταθμους για να ξερει το που βρισκεται
. Γιατι η αναγγελια των σταθμων λειτουργει συμφωνα με τι;; Και οι φωτεινες ενδείξεις των σταθμων που δειχνουν αλλα αντ' αλλων, δεν ξερω. Όμως γινοταν ο χαμος μεσα στον συρμο και σε καθε σταθμο τα μεγαφωνα ελεγαν για τα προσωπικα αντικειμενα κλπ., και ο νεος τυφλος εχασε το μετρημα των σταθμων και άρχισε να ρωτα δεξια και αριστερα που ηταν. Αυτους που ρωτουσε ηταν ξενοι και ο πανικος του ηταν απιστευτος. Ήμαρτον πια λιγη ανθρωπια δεν βλαπτει. Στην ζωη που ζουμε ας γινουμε ανθρωποι, ας αρχίσουμε να "βλεπουμε" τον διπλα μας και οχι μονο τον εαυτο μας.

Ειναι τοσο δυσκολο να λειτουργει η αναγγελια των σταθμων και να λειτουργουν σωστα οι φωτεινες ενδειξεις; Ρωτω και περιμενω αυτη την ανώδυνη υποχρεωση τους οι οδηγοι να την τηρουν. Μπορει μισθολογικά να πατώσουμε, αλλα ας μην γινουμε και τριτοκοσμικοι.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ