2012-10-26 10:17:50
Φωτογραφία για ΤΖΑΑΜΠΕΡ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Πολύ πιο δυνατός από το απογοητευτικό πρόσωπο που παρουσίασε απέναντι στη Ζαλγκίρις είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στη Web TV του "sport-fm.gr" ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ.

«Είναι καλύτερη ομάδα από ό,τι έδειξαν», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Η άμυνά μας έκανε τη διαφορά», πρόσθεσε, ενώ αναπόλησε τις εποχές που αγωνιζόταν στο Αιγάλεω.

Αναλυτικά ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ μίλησε στη Web TV και τον Χρήστο Ρομπόλη για:

-την αλλαγή δεδομένων στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα: «Είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά ήταν προφανές πως η άμυνά μας γινόταν όλο και πιο δυνατή. Πέτυχαν μόνο 20 πόντοι στο δεύτερο μέρος. Είναι δύσκολο για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, όταν δεν μπορεί να βρει το δρόμο προς το καλάθι. Η άμυνά μας έκανε τη μεγάλη διαφορά».

-το αν ο Ολυμπιακός ήταν τόσο κακός ή η Ζαλγκίρις τόσο καλή: «Πιστεύω πως παίξαμε καλά σήμερα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν νομίζω ότι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Ξέρω πως είναι καλύτερη ομάδα από ό,τι έδειξαν. Εμείς κρατάμε τη νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά ακόμη δεν έχουμε προκριθεί. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας».


-το αν ήταν έξτρα κίνητρο για τη Ζαλγκίρις να νικήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης: «Όχι, δεν νομίζω ότι βλέπαμε τον Ολυμπιακό έτσι. Ξέραμε πως προέρχονταν από μία ήττα στην Ευρωλίγκα και θα προσπαθούσαν να παίξουν επιθετικά, γιατί κάθε ματς έχει τη σημασία του στη διοργάνωση. Εμείς κοιτάμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Είχαμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό, με παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Λο. Δεν κοιτάξαμε τον ευρωπαϊκό τους τίτλο».

-την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Νιώθω ωραία που επέστρεψα στην Ελλάδα. Έχω πολλές αναμνήσεις και ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Δεν είχα προλάβει να παίξω τότε στο ΣΕΦ, γιατί είχα φύγει για τη Ρόμα. Είδα την πόλη και θυμήθηκα το πέρασμά μου από την Αθήνα. Ποιος ξέρει, μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στην Ελλάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ