2012-10-25 18:45:04
Φωτογραφία για Εξωγήινοι, κομήτες, αστεροειδείς και Nibiru απειλούν τη Γη!
Αν πιστέψουμε τους επιστήμονες, μέλλον δεν έχουμε! Από κάπου θα το… βρούμε (το κακό), καθώς οι κίνδυνοι που απειλούν τη Γη μας είναι πολλοί και –δυστυχώς- άμεσοι! Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς; Προειδοποιήσεις για επικείμενη άφιξη εξωγήινων, διέλευση κομητών πιο λαμπρών κι από τη Σελήνη από τη «γειτονιά» μας, επικείμενες πτώσεις αστεροειδών και, τέλος, ο περιβόητος Nibiru. Όλα τους, πλησιάζουν επικίνδυνα, όλο και πιο κοντά!

Σύμφωνα με το αγγλόφωνο ρωσικό κανάλι RT, οι επιστήμονες μας προετοιμάζουν για μια επικοινωνία με εξωγήινους που δεν φαίνεται πιθανό να είναι… φιλικοί!

Οι όλο και πιο συχνές –και… κοντινές- μαζικές θεάσεις UFO, ίσως αιτιολογούν μια «άνωθεν» παρέμβαση στα προβλήματα του πλανήτη.

Από την άλλη πλευρά, όσο πλησιάζει η πολυθρύλητη 21η Δεκεμβρίου, οι συνωμοσιολόγοι ανακαλύπτουν νέες ημερομηνίες για το… «τέλος του κόσμου»! Τώρα προειδοποιούν ότι στις 15 Ιανουαρίου του 2013, η Γη θα έχει «ηλεκτρική επαφή» με τον κομήτη C/2012 S1 που θα είναι 15 φορές πιο λαμπρός από την Σελήνη, με 16 στην αντίστοιχη κλίμακα ενώ ο Ήλιος έχει 26!


Θα είναι μάλιστα ορατός επί έξη ολόκληρα χρόνια, ακόμη και την ημέρα! Το πέρασμά του θα επιδράσει στο μαγνητικό πεδίο της Γης και μπορεί να προκαλέσει μεγάλους τυφώνες και ό,τι άλλο συνεπάγεται, ενώ θα αλλάξει σημαντικά την τροχιά του Άρη στις 3 Οκτωβρίου 2013, αλλά και του Ερμή και της Αφροδίτης!

Οι φήμες ότι ένας αστεροειδής 800 μέτρων πρόκειται να χτυπήσει την Ανταρκτική πριν από τα Χριστούγεννα και θα προκαλέσει γιγαντιαίο τσουνάμι, έχουν πανικοβάλει τους κατοίκους πολλών χωρών.

Οι όποιες «πληροφορίες» είχαν αναρτηθεί στο Ίντερνετ, αποσύρθηκαν μετά από λίγο και οι επίσημες πηγές (NASA, ESA κλπ) τηρούν σιγήν ιχθύος.

Ο θρύλος της επικείμενης διέλευσης του μυστηριώδους Nibiru με την ελλειπτική τροχιά των 3.600 ετών στο πλανητικό μας σύστημα, κρατάει χρόνια τώρα χωρίς η NASA να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την ύπαρξή του. Ωστόσο, οι ειδικοί της έχουν κάνει λόγο για ένα άγνωστου μεγέθους ουράνιο σώμα που κρύβεται πίσω από την Κύρια Ζώνη Αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία, το οποίο ονόμασαν «Πλανήτη Χ» αν και δεν γνωρίζουν –έτσι λένε, τουλάχιστον- αν είναι πλανήτης ή κάτι άλλο.

Η ασάφεια αυτή, έδωσε το δικαίωμα σε κάποιους που τροφοδοτούν τις θεωρίες συνωμοσίας να κάνουν λόγο για έναν (άλλο) τεράστιο πλανήτη που η NASA του έχει δώσει την ονομασία «Νέμεσις». Έναν καφέ νάνο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο και ότι ο (εξίσου τεράστιος) Nibiru είναι το… φεγγάρι του που βρίσκεται σε τροχιά γύρω του!

Ο Nibiru θεωρείται ως ο πλανήτης από τον οποίο προέρχονται οι Anunaki που φέρονται να δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος. Σύμφωνα με τη μετάφραση της μυθολογίας των Σουμέριων από το Zacharia Zitsin, ο πλανήτης αυτός φτάνει κοντά στη Γη κάθε 3.600 χρόνια.

Η διέλευσή του λέγεται ότι είναι υπεύθυνη για την έξαρση κατακλυσμών τύπου Νώε ή Δευκαλίωνα, για μεγάλου μεγέθους σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και μεταστροφή των μαγνητικών πόλων.

Λεπτομέρεια: το κοντινό πέρασμά του δίπλα μας συμπίπτει χρονικά με το τέλος του ημερολογίου των Μάγια: στις 21 Δεκεμβρίου!

Με τόσους και τόσο μεγάλους κινδύνους να απειλούν τον πλανήτη, λοιπόν, οι… εσχατολόγοι πανηγυρίζουν προκαταβολικά το τέλος της ανθρωπότητας! Έχει μια λογική κι αυτό… Ακόμη κι αν αποφύγει η Γη τον πρώτο, τον δεύτερο ή τον τρίτο κίνδυνο, ε, δεν μπορεί! Ο τέταρτος θα την… πετύχει!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ
aneksigita-fainomena
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ