2012-10-25 17:11:02
Φωτογραφία για Τίμπερλεϊκ & Μπίελ: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο ξενοδοχείο "Borgo Egnazia" όπου, σύμφωνα με το HollyScoop ξόδεψαν περίπου $1 εκατομμύριο για να το νοικιάσουν όλο συν έξτρα $100.000 για τα… παρελκόμενα.

Η πρώτη φωτογραφία του ζεύγους που δημοσιεύεται από το περιοδικό Hello. Η νύφη κούκλα στο ροζ Giambattista Valli Haute Couture νυφικό της και ο γαμπρός, απλά... παίζει!

Αν βάλεις και τα εισιτήρια των καλεσμένων και τα έξοδα για όλους όλη την εβδομάδα που κράτησαν οι εορτασμοί, τότε δεν αργείς να φτάσεις στο συνολικό ποσό των $6,5 εκατομμυρίων που λέγεται ότι έδωσε το ζεύγος.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν ξενίζει η πληροφορία που θέλει τους νιόπαντρους να πούλησαν τις φωτογραφίες του γάμου τους στα περιοδικά "People" και "Hello" για $300.000. Κάτι να πάρουν πίσω τα παιδιά.

Με αυτά και αυτά, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού, συνεπέστατη (!) με την εικόνα που έχουμε όλοι και για τους δύο.


Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ χοροπηδά σαν μικρό παιδί -κοψότατος ωστόσο με το σμόκιν του- ενώ η σύζυγός του –πια- Τζέσικα Μπίελ κάθεται σεμνή και χαμογελαστή, κούκλα μέσα το ροζ (!) νυφικό της Giambattista Valli Haute Couture.

Και οι δύο παραδέχτηκαν ότι η στιγμή του γάμου τους ήταν "φανταστική" ενώ ο γαμπρός αποκάλυψε ότι το τραγούδι που συνόδευε τη νύφη καθώς περπατούσε προς το μέρος του ήταν "μια ολοκαίρια μπαλάντα" που έγραψε για την αγαπημένη του και μόνο.

Κατά τα άλλα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζάστιν "δεν ένιωθε και πολύ καλά την ημέρα το γάμου του". Κάτι το προηγούμενο ξενύχτι, κάτι μια ιωσούλα που τον τριγύριζε, αισθάνθηκε λίγο αρρωστούλης ο καημένος. Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε καθόλου στα... διαδικαστικά καθώς και παντρεύτηκε την αγαπημένη του και το διασκέδασε κιόλας.

Να ζήσουν τα παιδιά και... καλούς απογονους.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ