2012-10-25 12:51:00
Φωτογραφία για Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στην Ολλανδία ο Μαντσίνι
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι στην "Άμστερνταμ Αρίνα" ενώ τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός... Europa League.

Η Μάντσεστερ Σίτι απογοητεύει μέχρι στιγμής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας μόλις έναν πόντο σε τρεις αγωνιστικές και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν φοβήθηκε να πάρει πάνω του την ευθύνη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Άγιαξ (η πρωταθλήτρια Αγγλίας προηγήθηκε με τον Νασρί όμως στη συνέχεια δέχτηκε τρία τέρματα), ο Ιταλός πήρε πάνω την ευθύνη λέγοντας πως δεν προετοίμασε όπως έπρεπε την ομάδα του, ενώ υποστήριξε πως το πιθανότερο σενάριο για τους "πολίτες" αυτή τη στιγμή είναι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Παίξαμε άσχημα, ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα για αυτό το ματς και τώρα είμαστε με το ένα πόδι εκτός Europa League.


Το Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων είναι μόνο έξι παιχνίδια αλλά είμαστε ένας νέος σύλλογος και μία νέα ομάδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Λέσκοτ δεν πηδάει καθόλου στη φάση του δεύτερου γκολ του Άγιαξ.

Κατηγορήστε εμένα, εγώ είμαι ο μάνατζερ. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα τώρα για να προκριθούμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Μάντσιο", για να προσθέσει αναφορικά με τον αγώνα στην Ολλανδία.

"Ήταν ένα παράξενο ματς. Πήραμε το προβάδισμα και σε όλο το πρώτο μέρος δείξαμε ότι αξίζαμε το 1-0. Μετά ήρθε η ισοφάριση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που μας έκοψε τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι παίξαμε άσχημα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ αλλά στο τέλος δεχτήκαμε δύο τέρματα που δεν έπρεπε να δεχτούμε".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρώτο τεστ ζωής στον Αρη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρώτο τεστ ζωής στον Αρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ