2012-10-25 11:29:03
Φωτογραφία για Ο Daniel Craig λύγισε στο κόκκινο χαλί
Ακόμα και ο Daniel Craig έχει στιγμές αδυναμίας, ειδικά όταν η πρεμιέρα της ταινίας του συμπίπτει με τους εορτασμούς των 50 χρόνων των ταινιών του διάσημου κατασκόπου James Bond.

Ο πρωτοκλασάτος βρετανός ηθοποιός ήταν εμφανώς καταβεβλημένος το βράδυ της Τρίτης στην πρεμιέρα του Skyfall και τα φλας άστραψαν όταν έβγαλε ένα μαντίλι για να σκουπίσει τον ιδρώτα του.

Λίγο τα φώτα, λίγο το πλήθος θαυμαστών που παραληρούσε έξω από το Βασιλικό Άλμπερτ Χολ, λίγο το άγχος της πρεμιέρας ο 44χρονος αστέρας ζαλίστηκε και έγειρε να στηριχτεί στον ώμο της συζύγου του, Rachel Weisz.

Παρ’ όλη την εξάντληση μέσα σε λίγα λεπτά συνήλθε και ξαναβρήκε το σταθερό του βήμα για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί και να γοητεύσει κοινό και επίσημους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων και το πριγκιπικό ζεύγος, Κάρολος και Καμίλα!

«Η βραδιά είναι υπέροχη! Αυτή είναι η τρίτη μου πρεμιέρα ως Bond και είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη», δήλωσε στο BANG Showbiz.

Ο Daniel Craig υποδύεται για τρίτη φορά τον πράκτορα 007 και έχει χαρακτηριστεί από κριτικούς και συναδέλφους του ως "ο καλύτερος Bond".

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Judi Dench είπε ότι ο Craig είναι "ο ιδανικότερος και πιο θανατηφόρος James Bond", ενώ ο Roger Moore -που πρωταγωνίστησε σε επτά ταινίες του θρυλικού πράκτορα μεταξύ 1973 και 1985- δήλωσε ότι ο Daniel Craig "έχει την καλύτερη κορμοστασιά από οποιονδήποτε άλλο Bond".
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ