2012-10-25 10:17:03
Φωτογραφία για Το κρίσιμο ραντεβού του Σάλλα με τους Κρητικούς επιχειρηματίες
Στην Κρήτη θα βρίσκεται την Πέμπτη και την Παρασκευή ο πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, στα πλαίσια της περιοδείας του σε όλη την χώρα.

Ο Ηρακλειώτης τραπεζίτης επέλεξε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία-για τη χώρα- να πάει παντού στην Ελλάδα, να ενημερώσει για τις τραπεζικές εξελίξεις, να συζητήσει με επιχειρηματίες και να παρουσιάσει τις θέσεις του ομίλου μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις και εξαγορές που φέρνουν την Πειραιώς σε ηγετική θέση.

Έτσι ,την Πέμπτη θα βρίσκεται τα Χανιά όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου και την Παρασκευή 26 του μήνα στο Ηρακλειο όπου επίσης θα μιλήσει στους δημοσιογράφους το βράδυ.

Και στις δύο περιπτώσεις-αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον- ο κ.Σάλλας θα δει κορυφαίους κρητικούς επιχειρηματίες με τους οποίους θα συζητήσει τις δυνατότητες χρηματοδότης που υπάρχουν από πλευράς τραπεζικού συστήματος, τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από την κρίση.

Θα τους ενημερώσει για τις νέες εξελίξεις, το κομβικό 15ήμερο για την Ελλάδα και φυσικά τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και Πέρα.

Αλλά φυσικά και ο ίδιος έχει σκοπό να ακούσει τους επιχειρηματίες, που αυτήν την περίοδο, περνούν δύσκολα. Είναι στην πιο κρίσιμη φάση το εμπόριο, η μεταποίηση, η βιομηχανία, τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή και ο κ.Σάλλας είναι ο καταλληλότερος να εξηγήσει τι συμβαίνει.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ