2012-10-25 01:56:19
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ (1-2)
Σε ένα παιχνίδι που άρχισε άσχημα, με ένα Ολυμπιακό να ψάχνεται και να αμύνεται με επιτυχία τις περισσότερες φορές αλλά να βρίσκεται τελικά πίσω στο σκορ, οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια μάγκικη ανατροπή και πλέον έχουν ελπίδες να συνεχίσουν τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία, κερδίζοντας τη Μονπελιέ με 1-2.

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μπήκαν μουδιασμένοι και λίγο... φοβισμένοι απέναντι σε μια Μονπελιέ που ήταν αρκετά κινητική και  επικίνδυνη. Οι καλύτερες φάσεις βέβαια ανήκουν στον Ολυμπιακό αλλά δεν είχαν και ουσία Όλα αυτά μέχρι το 70' που κατάφερε ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει με τον αρχηγό του, Βασίλη Τοροσίδη να δίνει το σύνθημα... Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν τελείως διαφορετικός, τα έπαιξε όλα για όλα και τελικά δικαιώθηκε με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει το 100ο γκολ του Θρύλου στην Ευρώπη και μαζί να δίνει δικαίωμα στο όνειρο...

Αυτό βέβαια δεν καλύπτει τις αδυναμίες αλλά φαίνεται πως αυτή η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της, την χημεία της, αλλά και τις λύσεις σε όλες τις γραμμές...


Ας δούμε και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Ρόι Κάρολ:

Στο γκολ που δέχτηκε δεν φέρει ευθύνη, ενώ όσες φορές χρειάστηκε και σε εξόδους, αλλά και σε επεμβάσεις ήταν εκεί και ενέπνεε σιγουριά σε όλη την άμυνα.

Βασίλης Τοροσίδης:

Μέχρι το γκολ δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι, έκανε πολλά αμυντικά λάθη τα οποία εκμεταλλευόντουσαν οι Γάλλοι, ενώ και επιθετικά ο αρχηγός δεν έκανε τίποτα θετικό. Ωστόσο βρέθηκε εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, που σήμανε και την αντεπίθεση...

Χοσέ Χολέμπας:

Συνολικά δεν ήταν όσο καλός μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Αμυντικά είχε προβλήματα, ενώ και επιθετικά δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε. Στο δεύτερο ανέβηκε, έχοντας στο ενεργητικό του την εκτέλεση φάουλ από την οποία προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.

Κώστας Μανωλάς:

Από τα καλύτερα παιχνίδια του Μανωλά με τα ερυθρόλευκα. Άτυχος στην φάση του γκολ της Μονπελιέ, αλλά συνολικά νίκησε σχεδόν όλες τις μάχες με τους αντίπαλους του, ενώ φαίνεται πως τον πείσμωσε το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός. Ώριμος και δυνατός στις αντιδράσεις του.

Πάμπλο Κοντρέρας:

Έκανε αυτά που έπρεπε στην άμυνα. Βγήκε επίσης νικητής στις περισσότερες μονομαχίες και έδειξε πως έχει δέσει πολύ με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας του Θρύλου.

Φρανσουά Μοντέστο:

Δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο, αλλά ανεβασμένος στην επανάληψη όπως άλλωστε και όλος ο Ολυμπιακός. Συνέβαλε και αυτός με την σειρά του στην μεγάλη νίκη, αν και έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις...

Γιάννης Μανιάτης:

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πραγματικό μηχανάκι στο χώρο του κέντρου. Πίεζε, έκοβε, μάρκαρε, διόρθωνε λάθη των συμπαικτών του, έκανε τα πάντα, όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα, με αποκορύφωμα το καταπληκτικό τάκλιν στο δεύτερο μέρος, που γλίτωσε τον Ολυμπιακό από πιθανή παραβίαση της εστίας του.

Νταβίντ Φουστέρ:

Προσπάθησε, πίεσε, έτρεξε, έκανε για άλλη μια φορά πολλά χιλιόμετρα αλλά η φάση που

έχασε γκολ μόνος του και δεν μπόρεσε σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τον επηρέασε και χάλασε την εικόνα της συνολικής του παρουσίας...

Πάουλο Μασάντο:

Δεν ήταν κακός, χωρίς βέβαια να έχει κάνει και την μεγάλη εμφάνιση και την διαφορά για τον Ολυμπιακό. Φαίνεται πάντως ξεκάθαρα πως η θέση του είναι αυτή και πως στα πλάγια δεν μπορεί, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του.

Λεάντρο Γκρέκο:

Προσπάθησε, έβγαλε κάποιες καλές σέντρες ήταν απειλητικός χωρίς πάντως να ξεχωρίσει, αφού δεν ήταν σταθερός στην απόδοσή του.

Ραφίκ Τζιμπούρ:

Όσο έπαιξε δεν μπόρεσε να φανεί γιατί ο Ολυμπιακός ήταν συνολικά κακός δημιουργικά, ενώ όταν άρχισε να ανεβαίνουν οι ερυθρόλευκοι τραυματίστηκε.

Τζαμέλ Αμπντούν:

Στην φάση του γκολ έκανε φοβερή προσπάθεια, αρχικά αμυντικά και στην συνέχεια δημιουργικά με πάσα πάρτο-βάλτο προς τον Μήτρογλου. Με την είσοδό του ανέβασε επιθετικά την ομάδα του.

Κώστας Μήτρογλου:

Μέχρι να κάνει το 1-2 δεν είχε ακουμπήσει την μπάλα, αλλά ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση όταν έπρεπε και χάρισε την σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό.

Χαράλαμπος Λυκογιάννης:

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O Τ. rex των θαλασσών
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O Τ. rex των θαλασσών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ