2012-10-25 00:50:07
Φωτογραφία για Οι 10 πιο έξυπνες διάσημες του Hollywood!
10 πανέμορφες διάσημες που το μυαλό τους υπερτερεί της ομορφιάς τους!

Reese Witherspoon

Σπούδαζε αγγλική φιλολογία στο Standford όταν τις έδωσαν ρόλους σε 2 διαφορετικές ταινίες, οπότε άφησε τις σπουδές της. Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Natalie Portman

Έχει πτυχίο στην ψυχολογία από το Χάρβαρντ, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και μιλάει άπταιστα Εβραϊκά, Γαλλικά και Ιαπωνικά. Επίσης, υπήρξε λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Columbia στη Νέα Υόρκη επάνω στο θέμα της τρομοκρατίας και μία έρευνά της έχει δημοσιευτεί σε Αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό με τίτλο: 'Frontal lobe activation during permanence: data from near-infrared spectroscopy'.

                                                                  

                                                                Kate Beckinsale

Ώς έφηβη κέρδισε στον διαγωνισμό 'WH Smith Young Writers' για τις μικρές ιστορίες της και τα ποιήματά της. Σπούδασε επίσης Γαλλική και Ρώσικη λογοτεχνία στο New College του Όξφορντ, μετακομίζοντας μετά για να σπουδάζει στο Παρίσι, όπου και αποφάσισε να παρατήσει τα βιβλία και να ανέβει στην σκηνή.

Lily Cole

Tο supermodel σπούδασε στο Κέμπριτζ παίρνοντας με διπλό άριστα το πτυχίο της που ήταν επάνω στην ιστορία της τέχνης. Επίσης κατάφερε να έχει μόνο A στα «A levels» της, κερδίζοντας υψηλούς βαθμούς στα Αγγλικά και την φιλοσοφία.

                                                                         Olivia Wilde

Είναι μία γυναίκα που μεγάλωσε περιτριγυρισμένη από διανοούμενους όπως ο Σαλμάν Ρούσντι, ο αμερικανός διπλωμάτης Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο συγγραφέας Κρίστοφερ Χίτσενς και ο Μικ Τζάγκερ. Το ακόμα πιο απίστευτο είναι πως η Ολίβια είναι φίλη του Στίβεν Σπίλμπεργκ και μάλιστα του χρωστάει πως την ενθάρρυνε να ανέβει στην σκηνή, όταν έγραψε «εάν θέλεις να γίνεις γιατρός, κοίτα πριν κάνεις το άλμα - εάν θέλεις να γίνεις ηθοποιός, κάνε το άλμα πριν κοιτάξεις».

Helena Bonham Carter

Ως έφηβος η Έλενα αρίστευσε στο σχολείο και θα μπορούσε πολύ εύκολα να εξασφαλίσει μία θέση στο King's College του Κέμπριτζ, εάν φυσικά δεν υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα: όλοι οι λειτουργοί του πανεπιστημίου πίστευαν πως θα παρατούσε τις σπουδές στη μέση της χρονιάς για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού.

                                                                       Sophie Dahl

Το supermodel έχει αναγνωριστεί ως συγγραφέας όχι μόνο στην αμερικανική αλλά και στην βρετανική Vogue, τους Sunday Times, την Guardian και την Daily Telegraph. Είναι επίσης συγγραφέας τριών βιβλίων: The Man With the Dancing Eyes (2003), Playing with the Grown-Ups (2008) και ένα βιβλίο μαγειρικής Miss Dahl's Voluptuous Delights (2009).

                                                                   Jeniffer Conelly

Ως σπουδάστρια η Τζένιφερ πήγε στο Γιέιλ για δύο χρόνια και μετά πήγε στο Στάνφορντ για να ολοκληρώσει το πτυχίο της στα Αγγλικά. Επίσης μιλάει άψογα Γαλλικά και Ιταλικά και ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται η κβαντική φυσική και η φιλοσοφία.

                                                                       Famke Janssen

H Ολλανδέζα ηθοποιός έχει πτυχίο φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης και έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Η Φάμκε μιλάει επίσης τέλεια Ολλανδικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

                                                                   

                                                                     Emma Watson

Επί του παρόντος είναι στη μέση του πτυχίου της στην Ευρωπαϊκή ιστορία της γυνακείας ιστορίας και θεάτρου στο επιφανές Brown University στο Rhode Island. Την επόμενη χρονιά, η όμορφη Έμα θα σπουδάζει στην Οξφόρδη.  

Πηγή: msn.gr
  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ