2012-10-25 00:14:02
Φωτογραφία για ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΛΚΕ 0-2 *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Σάλκε πέρασε αβίαστα 0-2 από το Λονδίνο και έπιασε κορυφή, με την ήττα της Αρσεναλ να κάνει... άνω κάτω τον όμιλο και να δυσκολεύει το... όνειρο του Ολυμπιακού.

Ο Ολλανδός εξτρέμ, Ιμπραΐμ Αφελάι, ήταν εκείνος που ουσιαστικά σφράγισε την σπουδαία επιτυχία των Βασιλικών Μπλε στο «Εμιρεϊτς». Ο Αφελάι στο 76' έστρωσε με το κεφάλι ιδανικά τη μπάλα για τον Χούντελααρ, ο οποίος πλάσαρε ανενόχλητος τον Μανόνε, ενώ 10 λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε ιδανικά την πολύ ωραία εκδηλωμένη αντεπίθεση που ξετυλίχθηκε από τον Φαρφάν, ο οποίος έκανε και την παράλληλη ασίστ.

Η Σάλκε σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε διαβασμένη. Δεν επέτρεψε στην Αρσεναλ να κάνει το παιχνίδι της, με μοναδική αξιόλογη στιγμή τους να είναι όταν ο Ζερβίνιο έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας Αυτή η εξέλιξη ήταν αρνητική για τον Ολυμπιακό, καθώς εάν έχανε η Σάλκε, η Αρσεναλ δεν θα καιγόταν για βαθμούς όταν θα επισκεπτόταν το "Γ. Καραϊσκάκης" και την ίδια στιγμή οι Γερμανοί θα είχαν μόλις έναν πόντο περισσότερο από τους ερυθρόλευκους που τώρα καλείται να κάνει το ακόμα πιο δύσκολο... να αφήσει εκτός τους Αγγλους.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Τζένκινσον, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Αντρέ Σάντος, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Κοκλέν, Καθόρλα, Ζερβίνιο (72' Ζιρού), Ποντόλσκι (81' Αρσάβιν)

Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μάτιπ, Φουκς, Νοϊστέντερ, Χέγκερ (46' Τζόουνς), Χόλτμπι (64' Μπαρνέτα), Άφελαϊ, Φαρφάν, Χούντελααρ (87' Μαρικά).
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ