2012-10-24 21:20:08
Φωτογραφία για ΛΟ : ΚΛΕΙΔΙ ΜΑΣ Η ΑΜΥΝΑ
Ο Ολυμπιακός πρέπει να εστιάσει στην άμυνα αλλά και να επιβάλλει τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/10) κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Έισι Λο.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης μίλησε επίσης για την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως ήταν ό,τι καλύτερο μετά την «βαριά» ήττα των ερυθρόλευκων στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντόλου Εφές.

Τέλος, σε ερώτηση για τον τραυματισμό του και κατά πόσο τον έχει αφήσει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, ο Λο σχολίασε ότι καθημερινά δουλεύει και βελτιώνεται και μάλιστα σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα, αφού παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Αρχικά, ο Λο μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε: «Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν σπουδαία. Μας δίνει ένα πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα και ήταν ό,τι καλύτερο μετά την βαριά ήττα που γνωρίσαμε στην Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη που πετύχαμε τη Δευτέρα».


Όσο για το πώς θα έρθει η νίκη κόντρα στη λιθουανική ομάδα, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ξεκάθαρος. «Το κλειδί για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις θα είναι η άμυνα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια εκεί θα πρέπει να εστιάζουμε καθώς έτσι περιορίζουμε τους αντιπάλους τους. Επιπλέον θα πρέπει να μπορέσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό κόντρα στους Λιθουανούς».

Για τον τραυματισμό του στην προετοιμασία και για το πότε θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, σχολίασε: «Δουλεύω ακόμα, ο προπονητής προσπαθεί να με βάλει στο κλίμα. Γι’ αυτό και δεν έχω ακόμα πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Θα βρω το ρυθμό μου και τη φυσική μου κατάσταση όσο περνά ο καιρός για να μπορέσω να προσφέρω το 100%. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι αυτός που θέλω και μπορώ, η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ