2012-10-24 15:30:05
Φωτογραφία για «Σύμμαχος» ο Βωβός για το γήπεδο
Σε μία σημαντική κίνηση για να... συμπλεύσει με την διοίκηση του Παναθηναϊκού στο θέμα του γηπέδου προέβη η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, η οποία απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Μετά την απόφαση του ΣτΕ που είχε κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο για το γήπεδο, η εταιρεία είχε καταθέσει προσφυγή, προβαίνοντας ουσιαστικά σε μία κίνηση πίεσης προς όλες τις πλευρές.

Ωστόσο λόγω και των καλών σχέσεων που υπάρχουν με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Μπάμπης Βωβός απέσυρε την προσφυγή που είχε κατατεθεί, εις ένδειξη καλής θέλησης, όπως αναφέρει η «Sportday», κάτι που σημαίνει ότι απλώς θα τροποποιηθεί η υφιστάμενη οικοδομική άδεια.

Ο γνωστός επιχειρηματίας εξάλλου θέλει να διασώσει και το εμπορικό του κέντρο, επιθυμώντας να έχει δίπλα του τον Παναθηναϊκό στο Προεδρικό Διάταγμα, ενώ αναμένεται να υπάρξει άμεσα και συνάντηση με ΠΑΕ, Ερασιτέχνη αλλά και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Σκοπός πλέον είναι να υπογραφεί ένα νέο συμφωνητικό, το οποίο και θα αναφέρει ότι η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί μόνο στην περίπτωση που πρώτα γίνει το νέο γήπεδο στον Βοτανικό ή τουλάχιστον εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ