2012-10-24 11:54:02
Φωτογραφία για Το αντίο στην 15χρονη που έβαλε τέλος στη ζωή της. Θλιμμένα πρόσωπα κι ένα γιατί στον αέρα
Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι και δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν χθες οι συμμαθήτριες, οι φίλοι και οι συγγενείς τη 15χρονη Ανδριανή Κ., που βρέθηκε ...απαγχονισμένη στο μπάνιο του σπιτιού της στην Αγυιά την Κυριακή το βράδυ.

Ο ναός των Αγγέλων του Α' Νεκροταφείου ήταν ασφυκτικά γεμάτος από νεανικά θλιμμένα πρόσωπα. Θρήνος παντού για τη συμμαθήτρια, τη φίλη, το γελαστό παιδί που καθημερινά συναναστρέφονταν στην αυλή του σχολείου τους.

Οσοι γνώρισαν την κοπέλα κάνουν λόγο για μια πρόσχαρη έφηβη. Ο θάνατός της σόκαρε τους συμμαθητές της και τους γονείς τους, αλλά και όλη την πατραϊκή κοινωνία. Στη μαθητική κοινότητα επικρατούσε η άποψη ότι η διερεύνηση του αισθηματικού πεδίου της 15χρονης ίσως και να έδινε μια εξήγηση για το απονενοημένο διάβημα.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της -που ήρθαν εσπευσμένα από τη Γαλλία, όπου βρίσκονταν λόγω εμπορικών δραστηριοτήτων του πατέρα της- προσπαθούσαν να συνέλθουν από το κτύπημα.

Η Αστυνομία από την πλευρά της συνεχίζει τις έρευνες για να προσδιορίσει με στοιχεία τους λόγους που πιθανόν να οδήγησαν την κοπέλα να απαγχονιστεί στο μπάνιο του σπιτιού της με καλώδιο. Εχουν συλλεχθεί δύο κινητά τηλέφωνα και ο προσωπικός ηλεκτρονικός υπολογιστής της, και έχουν σταλεί σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας για να ξεκλειδωθούν.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ