2012-10-24 10:16:41
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ «EMIRATES»
Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των ομίλων του Champions League με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται και στο «Έμιρεϊτς» όπου η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σάλκε.

Οι διπλές αναμετρήσεις για τους ομίλους του Champions League της 3ης και της 4ης αγωνιστικής θεωρούνται από τις σημαντικότερες κάθε χρόνο στη διοργάνωση. Με δύο νίκες η μία ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά την ώρα που η αντίπαλος θα μείνει αρκετά πίσω.

Για τον 2ο όμιλο που ανήκει ο Ολυμπιακός, εκτός βέβαια από τον δικό του αγώνα που θέλει οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να έχει ελπίδες για συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σάλκε.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη το απόλυτο στα πρώτα τους δύο παιχνίδια και ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη τους για να μπορέσει να ξεφύγει και να παραμείνει ο ίδιος κοντά στη Σάλκε με την οποία αναμένεται να διεκδικήσει και την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Φυσικά αυτό που προέχει, όπως είπαμε, είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το "διπλό" στη Γαλλία, αλλιώς... λίγη σημασία θα έχει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ