2012-10-23 14:34:28
Φωτογραφία για «Καλό μπάσκετ και κάτι καλύτερο από πέρσι»
Ο Μιχάλης Τσαιρέλης  ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη επί του Ίκαρου την περασμένη Κυριακή. Μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το παιχνίδι   και έκανε λόγο για την προσπάθεια που γίνεται να ανεβάσει τον χρόνο καλής απόδοσης η ομάδα του. «Ξεκινήσαμε νωθρά, με άγχος, ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος με τον κόσμο μας» τόνισε ο Τσαιρέλης και πρόσθεσε... «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτό που μπορούμε. Όμως είχαμε προετοιμαστεί καλά, διαβάσαμε τον αντίπαλο μας και κάναμε αυτά που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε τη νίκη.

Ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις. Περιμέναμε να δείξουμε κάτι καλό και το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αντίθεση με το ματς στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, όταν αρχίσαμε καλύτερα και πέσαμε μετά. Θέλουμε να βελτιώσουμε την σταθερότητα μας και να φτάσουμε στο επίπεδο να παίζουμε καλά για 40 λεπτά. Τότε θα είμαστε ικανοποιημένοι» σχολίασε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ που πρόσθεσε ότι ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να παίζει δυνατή άμυνα. «Έτσι κτίστηκε ο ΠΑΟΚ με έμφαση στην άμυνα. Στην επίθεση έχουμε τους παίκτες να σκοράρουν. Την μια φορά θα είμαι εγώ, την άλλη ο Ντόνι, την άλλη κάποιος άλλος» σημείωσε ο Μιχάλης Τσαιρέλης.


Όσο περί στόχων... «Κυνηγάμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Είμαστε όμως καινούρια ομάδα και δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Αρχικά μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό μπάσκετ, να κάνουμε καλές εμφανίσεις και μετά βλέποντας και κάνοντας... Θα δούμε το επίπεδο στο οποίο μπορούμε να φτάσουμε» τόνισε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος λογικά δεν θέλησε να... εντυπωσιάσει με μεγαλεπήβολους στόχους μόλις από την 2η αγωνιστική και μετά από μια και μόνη άνετη νίκη.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ