2012-10-23 13:30:03
Φωτογραφία για Δύο εβδομάδες εκτός ο Μπουμσόνγκ
Νέο πρόβλημα για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος στόπερ στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο Μπουμσόνγκ δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού και ο Κουίνσι Οβούσου υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ και ο Χάρης Μαυρίας προπονήθηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί δικέφαλο.

Το μόνο ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν η επιστροφή του Βίκτορ Βιτόλο σε κανονικούς ρυθμούς.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές εστίες. Ακολούθως όσοι αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά εναντίον του Άρη ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ατομικά προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους και ο Μαυρίας, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί δικέφαλο. Οι Σεϊταρίδης και Βελάσκες ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Μπουμσόνγκ υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε περίπου 2 εβδομάδες.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεκούραση για Κάτσε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεκούραση για Κάτσε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ