2012-10-23 13:12:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Η βαρκαρόλα και η ομορφιά της Πρέβεζας [video]
Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πρέβεζας διοργανώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00 βαρκαρόλα στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Το βράδυ της Κυριακής η παραλία γέμισε από ζωή και δεν θύμιζε σε τίποτε ημέρα Φθινοπώρου. Ο καλός καιρός σύμμαχος του κόσμου που έδωσαν το παρόν σε αυτή την εκδήλωση.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο από την πλευρά του κόσμου που κατέκλυσε την παραλία της Πρέβεζας όσο και από την πλευρά των συμμετεχόντων ψαράδων που με τις βάρκες τους περίμεναν από νωρίς στο λιμάνι.

Εκατοντάδες Πρεβεζάνοι από νωρίς περίμεναν για μια θέση μέσα σε κάποια βάρκα για να βιώσουν από κοντά την βαρκαρόλα ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να απολαύσουν το δρώμενο από την στεριά.

Βάρκες μεγάλες και μικρές καθώς και καΐκια ξεχύθηκαν στην θάλασσα της Πρέβεζας. Φαναράκια γέμισαν τον ουρανό ενώ τα βεγγαλικά που άναβαν έδιναν μια απίστευτη ομορφιά με φόντο την παραλία, τραγούδια και παιδικές φωνές ηχούσαν στα αυτιά μας που προέρχονταν μέσα από τις δεκάδες βάρκες...

Η κάμερα του pamepreveza.gr με τον Νίκο Μακρή φιλοξενήθηκε στην βάρκα του Γιώργου Νταλαούτη, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια του, και κατέγραψε τις καλύτερες στιγμές, τις οποίες και σας μεταφέρει στο Video που ακολουθεί.

pamepreveza.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΕΛΟΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΕΛΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ