2012-10-23 12:40:31
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ... ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μπορεί να σημείωσε πέντε πόντους, αλλά ήταν από τους παίκτες «κλειδιά» του Ολυμπιακού με το κρίσιμο τρίποντο που πέτυχε, αλλά κυρίως με την πολύ καλή του άμυνα, πάνω στον Διαμαντίδη.

Λίγο μετά το μεγάλο «διπλό» των ερυθρόλευκων, ο Μάντζαρης μίλησε στο "woop.gr" για τα σημεία που κρίθηκε το ματς.

Ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πήρε το «δίποντο», χάρις στην πολύ καλή άμυνά του, καθώς δέχθηκε μόλις 60 πόντους.

Πάντως, οι παίκτες των ερυθρόλευκων κρατάνε χαμηλούς τόνους, καθώς όπως τόνισε ο Μάντζαρης, πανηγύρισαν για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια και στη συνέχεια είπαν ότι κοιτάνε τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γεννωμένης από αυτό με την Ζαλγκίρις την Πέμπτη (25/10, 22:00) στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Τέλος, ο νεαρός παίκτης του Θρύλου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να στηρίξει και στα επόμενα ματς την προσπάθεια των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:

Σε ποια στοιχεία του παιχνιδιού του Ολυμπιακού οφείλεται η νίκη επί του Παναθηναϊκού;

«Πιστεύω ότι κατά κόρον είναι η καλή άμυνα που παίξαμε. Να δέχεσαι εδώ μέσα (ΟΑΚΑ) 60 πόντους είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Μπήκαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, τρέξαμε, ανοίξαμε το ρυθμό, είχαμε βέβαια κάποια κενά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πιστεύω η νίκη μετράει».

Σίγουρα μία νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου εκτός έδρας είναι σημαντική, αλλά αυτή την στιγμή δεν κρίνει πολλά και υπάρχει και μία δύσκολη συνέχεια.

«Έτσι είναι… Πανηγυρίσαμε για ένα δεκάλεπτο, με την ψυχή μας, αλλά μετά είπαμε στα αποδυτήρια, ότι εντάξει παιδιά καλή η νίκη αλλά τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την Ζαλγκίρις στην έδρα μας, η οποία είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και πρέπει οπωσδήποτε να την κερδίσουμε».

Δείξατε μετά το παιχνίδι με την Εφές Αναντολού και τη βαριά ήττα ένα διαφορετικό πρόσωπο. Είχατε πεισμώσει και θέλατε να δείξετε τι αξίζετε;

«Μας στεναχώρησε, αλλά και μας πείσμωσε και θέλαμε να δείξουμε ότι ήταν μία κακή παρένθεση και θα είμαστε, αυτοί που ήμασταν και πέρυσι».

Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Όπως ήταν με την Κάχα, 8.000 κόσμος και τώρα περιμένουμε sold out και θέλουμε να αναγνωρίσουν αυτή την προσπάθεια που κάναμε σήμερα και να γεμίσουν το γήπεδο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη από την κάμερα του "woop.gr":

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ