2012-10-23 08:45:44
Φωτογραφία για ΟΤΟΕ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις Τράπεζες την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, με αφορμή την αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, με την οποία επιχειρείται η ένταξη των Ταμείων Υγείας των Τραπεζοϋπαλλήλων στον ΕΟΠΥΥ.

«Την ώρα που η ΟΤΟΕ ενεργώντας στα πλαίσια του Ν. 4075/2012 προχώρησε στην σύσταση του Ενιαίου Ταμείου Υγείας Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΥΤ) σύμφωνα και με την αναλογιστική μελέτη βιωσιμότητας, που έχει καταθέσει ήδη στην Κυβέρνηση και στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή, έρχεται μια τροπολογία – λαιμητόμος της Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων και των οικογενειών τους με μοναδικό σκοπό την ληστεία των αποθεματικών τους και την εξυπηρέτηση συμφερόντων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ.

Προσθέτει δε ότι «αν ολοκληρωθεί στη Βουλή η κυβερνητική ασέλγεια σε βάρος της Υγείας του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων, των συνταξιούχων και των οικογενειών τους, ο αγώνας θα έχει αρχή και άγνωστο τέλος, γιατί θα σηματοδοτεί την έναρξη μιας συνολικής αντιπαράθεσης του κλάδου για όλα τα θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους στις τράπεζες και μάλιστα στην πιο κρίσιμη στιγμή για την οικονομία».

Καλεί τέλος τα κόμματα και τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να μην δεχτούν να ψηφίσουν την σχετική τροπολογία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ